Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ντεμόλ ο τεχνικός, Γούμπεϊ ο επιθετικός


Ο Στέφαν Ντεμόλ είναι ο νέος προπονητής του ΑΡΗ. Ο Ντεμόλ κατάγεται από το Βέλγιο και παλαιότερα εργάστηκε ως προπονητής στον Εθνικό Άχνας. Υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Συνεργάτες του Στέφαν Ντεμόλ στον πάγκο της ελαφράς ταξιαρχίας θα είναι ο Λούης Λοϊζου ως βοηθός, ο Χρίστος Βύρωνος στο πόστο του γυμναστή και ο Άντρος Χριστοφή προπονητής τερματοφυλάκων.
Σήμερα ο ΑΡΗΣ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και με τον Τζούλιους Γούμπεϊ, διεθνή επιθετικό από τη Σιέρα Λεόνε. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στον ΑΡΗ μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός από την Ρουμανική Κράιοβα. Στη συμφωνία υπάρχει και option για την αγορά του το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Γούμπεϊ παλαιότερα αγωνίστηκε στη Νέα Σαλαμίνα, ενώ τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στην Κύπρο για να δοκιμαστεί από τον Απόλλωνα. Επειδή αποκτήθηκε ο Γούμπεϊ τερματίζεται το ενδιαφέρον του ΑΡΗ για τον Πάολο Κόστα.
Οι Ντεμόλ και Γούμπεϊ έδωσαν το παρόν τους στη σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΑΡΗ στο βοηθητικό γήπεδο του Τσιρείου. Ο Βέλγος τεχνικός ζήτησε από τους παίχτες της ομάδας μας σκληρή δουλειά, πίστη και πειθαρχία για την υλοποίηση των στόχων που έθεσε η ομάδα.