Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Ε.Ν.Π. - ΑΡΗΣ : 1 - 0


Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας και τα περιθώρια για παραμονή στην κατηγόρια στενεύουν απειλητικά... Το ντεμπούτο του Στέφαν Ντεμόλ στον πάγκο του ΑΡΗ δεν συνοδεύτηκε με νίκη, παρ' όλο που η ομάδα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες στο β' ημίχρονο.
Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν βλεπόταν. Η πρώτη καλή φάση έγινε στο 27', όταν ο Μίχαλτσα πάσαρε στον Στογιάνοβιτς και το σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο άουτ. Η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί στην μοναδική ευκαιρία που έφτιαξε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ταρούμπα εκτέλεσε κόρνερ στο 37' και ο Ρόκι Πήτερς με κεφαλιά έγραψε το 1 - 0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ παρουσιάστηκε βελτιωμένος, αλλά για άλλη μια αγωνιστική του έλειψε το γκολ. Η αντεπίθεση της ομάδας μας άρχισε στο 61', με τον Μάρκες να στέλνει την μπάλα άουτ σε σουτ του απέναντι στον Μιλοζέφσκι. Δύο λεπτά αργότερα ο Γούμπεϊ (ο οποίος αντικατέστησε τον Θεοφάνους στο 55') σούταρε από πλάγια θέση, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ο Γούμπεϊ έχασε νέα καλή ευκαιρία στο 75', με τον Μιλοζέφσκι να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιγηριανού επιθετικού. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Κουνενάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του γκολκήπερ των γηπεδούχων. Η Ένωση σωστά διαμαρτύρεται για πέναλτι το οποίο δεν της δόθηκε προς το τέλος του αγώνα. Δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση και ως εκ τούτου το 1 - 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέντευξη τύπου ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ Στέφαν Ντεμόλ δήλωσε:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπου μετρά το τελικό αποτέλεσμα. Στο σημερινό παιχνίδι δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και δεχτήκαμε ένα τέρμα από το πουθενά καθώς η Ένωση δεν δημιούργησε ευκαιρίες. Εμείς είχαμε 3-4 καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε. Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες αδικούνται από την βαθμολογική τους θέση. Μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμολογικό κέρδος όμως θα παλέψουμε στην συνέχεια».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τόρναουτ, Ντε Βούλφ - Στογιάνοβιτς.

ΕΝΠ (Γιανέφσκι): Μιλοζέφκσι, Μέρτακκας, Σπύρου, Μαρκόφσκι, Φαρίας, Ντε Βούλφ, Πίτερς, Γκονζάλες (87΄ Κριβοκάπιτς), Ταρούμπα (73΄ Γούμενος), Τόρναουτ (60΄ Μιλένκοβιτς), Τρικόφσκι.

ΑΡΗΣ (Ντεμόλ): Εντζεμά, Λόμπε, Έμπερλε, Πινέιρο (81΄ Μάρκου), Κορολόφσκι, Κουνενάκης, Μάρκες, Θεοφάνους (55΄ Γούμπεϊ), Μιχάλτσια, Ρεζίτσκις (65΄ Βασιλείου), Στογιάνοβιτς.