Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ - Α.Π.Ο.Π. Κινύρας Πέγειας : 2 - 4


Ανάξια χαρακτηρισμού ήταν η εμφάνιση της ομάδας μας στο σημερινό αγώνα. Ο ΑΡΗΣ ή καλύτερα το... πτώμα του ΑΡΗ βουλιάζει στις τελευταίες θέσεις του πίνακα και μοιάζει να μην μπορεί να κάνει ούτε ορισμένα βασικά πράγματα μέσα στο γήπεδο.
Ο Κινύρας μπήκε πιο δυνατά σήμερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε 2 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Όμως ο ΑΡΗΣ ήταν αυτός που κατάφερε πετύχει πρώτος γκολ, μόλις στο 12', όταν ωραίο γυριστό σουτ του Στογιάνοβιτς μέσα από την περιοχή κτύπησε στην πλάτη του Ντούκιτς και κατέληξε στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ συμπεριφέρονταν παράξενα στον αγωνιστικό χώρο. Έμοιαζαν πανικοβλημένοι, λες και δεν πίστεψαν ότι μπορούσαν να νικήσουν. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν η Πέγεια μπόρεσε να ανατρέψει γρήγορα τα εις βάρος της δεδομένα και μάλιστα με ευκολία, αφού ούτε το κέντρο, ούτε η άμυνα μάρκαραν και η επίθεση ήταν απλώς ανύπαρκτη. Ο Σεμέδο στο 23' έκανε ό,τι ήθελε στην περιοχή του ΑΡΗ και έστειλε με όμορφο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο αργότερα έγινε φάουλ σε ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ, αλλά η μπάλα έμεινε στα πόδια των παιχτών της ομάδας μας οι οποίοι θα έφευγαν τετ-α-τετ με τον Μπάρτι, αλλά ο διαιτητής καταλόγησε το φάουλ αντί να αφήσει πλεονέκτημα για να εξελιχτεί η φάση. Στο 31', μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ξέχασαν να μαρκάρουν και ο Γαλάνης με κεφαλιά έκανε το 1 - 2 με την μπάλα να περνά οριακά τη γραμμή του τέρματος.
Η κάκιστη επιθετική και αμυντική συμπεριφορά του ΑΡΗ συνεχίστηκε και στην επανάληψη και ο Α.Π.Ο.Π. δεν δυσκολεύτηκε να μετατρέψει τη νίκη του σε θρίαμβο. Στο 61' ο Γαλάνης εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα του ΑΡΗ απομάκρυνε, αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη. Στην επανάληψη η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα, με την άμυνα της ομάδας μας να θυμίζει παιδική χαρά. Το 1 - 4 ήρθε 2 λεπτά αργότερα από τον Σεμέδο. Το μόνο που κατάφερε ο ΑΡΗΣ ήταν να μειώσει σε 2 - 4 με τον Ντούκιτς στο 86'. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Σέρβου στο φετινό πρωτάθλημα.
Με τέτοιες εμφανίσεις ο ΑΡΗΣ δεν αξίζει να αγωνίζεται στην Α' Κατηγορία... Για να προλάβει να σωθεί η ομάδα θα πρέπει να αλλάξει άμεσα και ριζικά το πρόσωπό της σε όλους του τομείς...

ΑΡΗΣ: Εντζεμά, Λόμπε, Φερέιρα (52΄ Βασιλείου), Έμπερλε, Πινέιρο, Βουρεξάκης, Κορολόφσκι (52΄ Ρεσίσκις), Ντούκιτς, Μάρκες, Στογιάνοβιτς, Μιχάλτσια (63΄ Μάρκου).

ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Μπάρντι, Βιτάλι, Σαμάρας, Γαλάνης, Σφακιανάκης, Γκριμαλντί, Ζίνκο, Ρέτσας (62΄ Μάρκες), Λιρί, Γκονζάλες, Σεμέδο.