Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Σάλομον η τρίτη μεταγραφή


Ο Αργεντινός μέσος Σεμπαστιάν Σάλομον (φωτό) είναι η τρίτη μεταγραφή του ΑΡΗ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Σάλομον είναι 31 ετών(12/12/1978), έχει ύψος 1.78 m αγωνίζεται ως μέσος και μπορεί να βοηθήσει τόσο στον ανασταλτικό, όσο και στον οργανωτικό τομέα. Μέχρι στιγμής αγωνίστηκε από το 2000 μέχρι το 2001 στη Λος Άντες έχοντας 29 συμμετοχές, το 2001 - 2002 ήταν στην Κλαμπ Αλμάγκρο, από το 2002 μέχρι και το 2009 ήταν στη Λανούς έχοντας 176 συμμετοχές και 6 γκολ. Το 2005 δόθηκε δανεικός στην Κλαμπ Ολύμπια έχοντας 21 συμμετοχές ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν στο δυναμικό της Γκοντόι Κρουζ όπου έπαιξε σε 5 αγώνες. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κύπρο από χθες την Κυριακή, πέρασε σήμερα το πρωί με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις και ακολούθως υπέγραψε συμβόλαιό διάρκεια 18 μηνών με την διοίκηση του ΑΡΗ.
Τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα ξεκαθαρίσει και η επιστροφή ή όχι του Πάολο Κόστα στον ΑΡΗ, καθώς ακούστηκαν φήμες για απόκτηση του Πορτογάλλου ποδοσφαιριστή από το Λεβαδειακό.
Τέλος η διοίκηση του ΑΡΗ κινείται και για την απόκτηση τερματοφύλακα, ο οποίος θα αναπληρώσει το κενό του Αυγουστή. Δυνατά παίζει το όνομα του 20χρονου Ρουμάνου πορτιέρο της Κράιοβα Σίλβιο Λανγκ. Ο Λανγκ έχει ύψος 1,94 m και αγωνίστηκε 13 φορές ως διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της χώρας του. Σύμφωνα με δηλώσεις διοικητικού στελέχους του ΑΡΗ έχουν συμφωνηθεί τα πάντα με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή τόσο στη χρονική διάρκεια όσο και στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Ωστόσο, για να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές θα πρέπει ο Λανγκ να λύσει τη συνεργασία του με την Κράιοβα.