Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ - Ερμής : 2 - 2


Μετά από αρκετές αγωνιστικές ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει ένα βαθμό. Στόχος της ομάδας μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα, δεδομένου της εξέλιξης του αγώνα, δεν μπορεί να μην μας φέρει έστω κάποια μικρή ικανοποίηση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και παρουσίασε αρκετά κενά στην άμυνα. Όπως ήταν φυσικό ο Ερμής πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Ολιβέιρα με γυριστό σουτ εντός περιοχής στο 21'. Η αντίδραση του ΑΡΗ δεν ήταν η πρέπουσα και το ημίχρονο έληξε με 0 - 1.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε κι αυτό με τον Ερμή να έχει το πάνω χέρι. Οι κόκκινοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ με τον Βέρντερ στο 57'. Ευτυχώς το σκηνικό άλλαξε στη συνέχεια. Το τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο ανήκε στην ομάδα μας, με τον Στέφαν Ντεμόλ να ρίχνει το βάρος στην επίθεση. Στο 67' νέα δεδομένα μπήκαν στον αγώνα, όταν ο Μίχαλτσα εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος των αμυντικών του Ερμή και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΡΗΣ πέτυχε και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά στο 79'. Ο Λόμπε μετά από ωραία ατομική ενέργεια έπιασε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Μορένο και ο Ντούκιτς από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2 - 2. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΑΡΗΣ συνέχισε να πιέζει, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Στέφαν Ντεμόλ:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας. Για να είμαι ειλικρινής δώσαμε δύο δώρα και πήραμε δυο δώρα. Το μόνο που με ευχαριστεί κάπως, ήταν η αντίδραση της ομάδας όταν βρέθηκε με δυο τέρματα πίσω στο σκορ. Αν θέλουμε να μείνουμε στη κατηγορία θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε ακόμη αρκετή δουλειά, ώστε να έλθουμε στα ικανοποιητικά επίπεδα».

Σκόρερ: 67’ Μιχάλτσα, 79’ Ντούκιτς/ 21’ Ολιβέιρα, 57’ Βέντερ

ΑΡΗΣ: (Φ.Ντεμολ): Εντζεμά, Λόμπε, Έμπερλε, Πινέιρο, Κουνενάκης, Βουρεξάκης, Κορολόφσκι, Ντούκιτς, Μάρκες (46’ Γούμπεϊ), Σάλομον, Μιχάλτσα

Ερμής Αραδίππου: (Ν. Μιτόσεβιτς): Μορένο, Μπαρούν, Ολιβέιρα, Λάμπρου, Ζοεάνο, Κατιάγκα, Βέντερ, Γκιλ, Μπέμπα, Μαχράτζε, Ρονκάτο