Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Α.Ε.Κ. - ΑΡΗΣ : 0 - 1


Στους 8 του Κυπέλλου Κύπρου βρίσκεται από απόψε ο ΑΡΗΣ. Η ομάδα μας κέρδισε με 0 - 1 την Α.Ε.Κ. εκτός έδρας. Η ομάδα της Λάρνακας έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή φάση. Στο 12' ο Μιντίκκης σημάδεψε το δοκάρι και 10 λεπτά αργότερα σουτ του Βασιλείου κατέληξε κι αυτό στο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ ήταν ελαφρώς καλύτερος από την Α.Ε.Κ. Στο 46' ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Εντζεμά αντικαταστάθηκε από τον Αυγουστή, λόγω τραβήγματος στους προσαγωγούς. Κλασική ευκαιρία για να σκοράρει έχασε ο Μάρκες στο 62'. Στο 72' ο Μίχαλτσα κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα πετυχαίνοντας το 0 - 1. Η Α.Ε.Κ. διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 80', αλλά όπως έδειξε ο τηλεοπτικός φακός ο αμυντικός του ΑΡΗ έπαιξε καθαρά την μπάλα. Το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι τέλους και βρήκε τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

AEK: Νέγκρι, Δημητρίου, Βέιγκα, Φερνάντες, Λαμπρόπουλος (46΄ Γεωργίου), Γήττας (79΄ Ξενοφώντος), Ευσταθίου, Μιντίκκης, Μιχαήλ (64΄ Γιασεμάκης), Καβαλλάρης, Ελ Ομάρι.

ΑΡΗΣ: Εντζεμά (46΄ Αυγουστή), Μπαλάν (68΄ Μιχάλτσια), Λόμπε (51΄ Θεοφάνους), Βασιλείου, Έμπερλε, Πινέιρο, Μάρκες, Κορολόφσκι, Φερέιρα, Ντούκιτς, Μάρκου.

Κίτρινες Κάρτες: Λαμπρόπουλος, Βέιγκα, Γιασεμάκης - Λόμπε, Φερέιρα.