Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Ρεσίσκις η 2η μεταγραφή

Ο 23χρονος (08/09/1986) Λετονός μεσοαμυντικός Vitalijs Recickis θα είναι το δεύτερο απόκτημα του ΑΡΗ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Παλαιότερα ο Recickis αγωνίστηκε στις Dizvanagi και Blazma. Ο ποδοσφαιριστής δοκιμαζόταν εδώ και μερικές εβδομάδες από τον Μάριο Κωνσταντίνου και άφησε καλές εντυπώσεις στον Κύπριο τεχνικό, ο οποίος άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του. Ο Recickis τα βρήκε με την διοίκηση του ΑΡΗ στον οικονομικό τομέα και θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 30 μηνών.
Εδώ και μερικές ημέρες συμμετέχει στις προπονήσεις του ΑΡΗ και ο 25χρονος Πολωνός επιθετικός Ντομινίκ Πλάζα. Αν ο Πλάζα ικανοποιήσει τον προπονητή του ΑΡΗ θα αποκτηθεί.
Με το τέλος του 2009 θα αποχωρήσουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από τον ΑΡΗ. Η λίστα των αποδεσμεύσεων θα γνωστοποιηθεί μετά τον αγώνα με την ΑΠΕΠ. Μάλιστα, ακούγεται ότι θα αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Τέλος, φήμες ακούγονται ότι εκτός της ΑΕΛ ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την απόκτηση του Στογιάνοβιτς. Πάντως η διοίκηση του ΑΡΗ περιμένει από όποια ομάδα ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Σέρβο ποδοσφαιριστή να το πράξει μέσω της σωστής οδού.