Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Αλλαγή ώρας στο αυριανό παιχνίδι

Μετά από κοινή συμφωνία του ΑΡΗ και της ΑΠΕΠ το αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 14:30, αντί στις 15:00 που είχε αρχικά οριστεί.
Αρκετά θα είναι τα προβλήματα του ΑΡΗ στον αυριανό αγώνα, κυρίως στην επιθετική γραμμή. Πέραν του μόνιμου τραυματία Φιλίππου, ο Μάριος Κωνσταντίνου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μάρκες (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες), Έμπερλε (θα εκτίσει της 2η αγωνιστική της ποινής του για την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα με τη Δόξα) και του Ντούγκιτς (τραυματίας). Η συμμετοχή των Μίχαλτσα και Πινέιρο θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Οι τιμωρημένοι, λόγω καρτών, Βασιλείου και Φερέιρα θα είναι αύριο στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού. Ο Ηλία μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
Τέλος, μετά της γιορτές των Χριστουγέννων, τον πρώτο μήνα του 2010, θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του ΑΡΗ, όπου θα αποφασιστεί τη μέλη γενέσθαι με τα διοικητικά του σωματίου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Χατζηκυριάκος παραιτήθηκε από την προεδρία του σωματείου μετά το παιχνίδι με την Δόξα και χρέη προέδρου εκτελεί ο Δρ. Φίλιππος Συμιλλίδης.