Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Παλαβές αποφάσεις από την Κ.Ο.Π.

Τρελάθηκε εντελώς η Κ.Ο.Π, η οποία επέβαλε στον ΑΡΗ αδικαιολόγητα βαριές τιμωρίες.
Με χθεσινή της απόφαση, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ Νίκο Κουνενάκη με αποκλεισμό 6 αγωνιστικών και τον πρόεδρο του ΑΡΗ Κυριάκο Χατζήκυριάκο με 5000 ευρώ πρόστιμο. Συγκεκριμένα οι παλαβές αποφάσεις της Κ.Ο.Π. αναφέρουν τα εξής:

1) Καταγγελία κατά του Νικόλα Κουνενάκη, ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ Λεμεσού που αποβλήθηκε και μετά την αποβολή του έσπρωξε τον διαιτητή και τον εξύβρισε στον αγώνα Πρωταθλήματος MARFIN LAIKI ΕΡΜΗΣ – ΑΡΗΣ (6η Αγωνιστική).
ΑΠΟΦΑΣΗ: Αποκλεισμός έξι αγωνιστικών και 1,000 ευρώ πρόστιμο.

2) Καταγγελία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ κατά του κ. Κυριάκου Χατζήκυριακου, Προέδρου ΑΡΗ Λεμεσού για δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα ΕΡΜΗΣ – ΑΡΗΣ κατά παράβαση του άρθρου 45 του Κεφαλαίου 15 της Προκήρυξης και δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ στις 27.10.2009.
ΑΠΟΦΑΣΗ: Χρηματικό πρόστιμο 5,000 ευρώ

Ο πρόεδρος του ΑΡΗ δήλωσε τα εξής για τις πιο πάνω αποφάσεις:
"Είναι πρωτοφανές το μέγεθος της τιμωρίας τόσο σ' εμένα τον ίδιο όσο και στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. Παρ' όλα αυτά δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να σεβαστούμε τις τιμωρίες μας. Απλά, μετά απ' αυτό, ο ΑΡΗΣ θα... γιγαντωθεί. Θα γίνουμε όλοι μια... γροθιά και με πείσμα και θέληση θα εκπληρώσουμε τους στόχους μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα όποια προβλήματα μας παρουσιάστηκαν δεν θα σταθούν εμπόδιο στην πορεία του φετινού ΑΡΗ. Ωστόσο, τέτοιου είδους αποφάσεις και ποινές έχουν ως αποτέλεσμα να μας αφαιρούν το δικαίωμα να εκφράζουμε τις απόψεις μας και νομίζω μόνο αρνητικές επιπτώσεις θα έχει για το ποδόσφαιρο μας, όταν κάποιοι παράγοντες δεν μπορούν να διεκδικήσουν το δίκιο τους".

Εγώ απλά εκφράζω την απορία μου αν εκεί στην Κ.Ο.Π. βλέπουν για άλλη μια φορά φαντάσματα ή αν σκόπιμα προσπαθούν να μας τρελάνουν.