Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Μάλλον αντικατάσταση του Τράττου

Συζητήσεις και αντιδράσεις έφερε η απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας να διαιτητεύσει ο Λεόντιος Τράττος το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής μεταξύ του ΑΡΗ και της Ομόνοιας. Ο λόγος είναι ότι οι οπαδοί της ΑΕΛ τα έχουν με τον Τράττο από τον περσινό τελικό κυπέλλου με την Πέγεια και οι διοικούντες του ΑΡΗ φοβούνται ότι θα γίνουν επεισόδια από Αελίστες που θα βρεθούν στην κερκίδα μας.
Ο πρόεδρος του ΑΡΗ Κυριάκος Χατζηκυριάκος απέστειλε επιστολή στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, με κοινοποίηση στην Επιτροπή Διαιτησίας αναφέροντας τα εξής:
"Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τον κύριο Λεόντιο Τράττο. Απλά αυτό που κάναμε είναι να αναφέρουμε τις πληροφορίες που έχουμε στην ΚΟΠ ότι κάποια άσχημα γεγονότα ίσως γίνουν στο κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ της ομάδας μας και της Ομόνοιας. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βρεθεί κάποιος ξένος φίλαθλος που θα ρίξει ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο και να κληθούμε εμείς να πληρώσουμε το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ. Εμείς απλά με την επιστολή που στείλαμε σήμερα ξεκαθαρίζουμε ότι σε περίπτωση που συμβεί κάτι το κακό κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν φέρουμε καμία ευθύνη".
Η Κ.Ο.Π. βρίσκει λογικό το αίτημα του ΑΡΗ και πιθανότατα να συνεργαστεί με την Επιτροπή Διαιτησίας για την αντικατάσταση του Λεόντιου Τράττου με άλλο διαιτητή μέσα στις επόμενες ώρες.