Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Α.Ε.Λ. - ΑΡΗΣ : 1 - 0


Τζάμπα ήττα δέχθηκε σήμερα η ομάδα μας. Η Α.Ε.Λ. δεν παρουσίασε τίποτα το ιδιαίτερο στον αγωνιστικό χώρο και ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να πάρει σήμερα τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η Α.Ε.Λ. μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και απείλησε μόλις στο 5' με δοκάρι του Κλέιτον. Σταδιακά ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 23' όμως η Α.Ε.Λ. άνοιξε το σκορ. Ο Βάργκας κέρδισε φάουλ λίγο πιο κάτω από το χώρο του κέντρου (οι οπαδοί του ΑΡΗ διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρχε παράβαση στη συγκεκριμένη φάση). Ο ίδιος παίχτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Πούλπο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με κεφαλιά, μετά από αδράνεια της άμυνας του ΑΡΗ. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν μέτριες. Ο ΑΡΗΣ έδειξε να έχει πρόβλημα στον οργανωτικό τομέα μετά την αναγκαστική αλλαγή του Στογιάνοβιτς στο 15'.
Στην επανάληψη η ομάδα μας βελτίωσε κάπως την απόδοσή της και έφτιαξε τρεις καλές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η πρώτη ήταν στο 58' με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μάρκες, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ ο Καϊρίνος. Στο 66' ο Μίχαλτσα έχασε απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει, όταν έκλεψε τη μπάλα από τον Κακογιάννη και σε τετ-α-τετ με τον Καϊρίνο πλάσαρε άουτ. Ο ΑΡΗΣ απείλησε ξανά με σουτ του Μάρκες να περνάει μόλις άουτ. Ο Αυγουστή έκανε δύο σοβαρά λάθη, τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν οι παίχτες της Α.Ε.Λ. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Σερτζιάο στο 76'. Ο Βραζιλιάνος πλάσαρε εξ' επαφής τον Αυγουστή, αλλά ο Κύπριος κήπερ έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ και ο διαιτητής καταλόγισε... άουτ! Παρ' όλες τις ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν σημειώθηκε δεύτερο γκολ και το 1 - 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ:
Καϊρίνος, Κακογιάννης, Ουόν, Πάρπας (87΄ Ευθυμίου), Ρ. Τζούνιορ, Κέρκεζ, Ρούνγκα, Βάργκας, Κλέιτον, Φρέντι (75΄ Ρόκε), Γκονζάλες (71΄ Σερτζιάο).

ΑΡΗΣ: Αυγουστή, Λόμπε, Πινέιρο, Έμπερλε, Φερέιρα, Κορολόφσκι, Θεοφάνους (66΄ Μάρκου), Μάρκες, Στογιάνοβιτς (15΄ Ηλία), Μιχάλτσια, Ντούκιτς (71΄ Εσελούκα).