Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΑΡΗΣ - Νέα Σαλαμίνα : 3 - 1


Μετά από 7 αγωνιστικές ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα μας δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα παιχνίδι... έξι βαθμών.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι. Απείλησε δύο φορές τη Σαλαμίνα με το σουτ του Μάρκες στο 2' και την κεφαλιά του Μίχαλτσα να περνούν άουτ. Στο 13' ήρθε το πολυπόθητο γκολ. Ο Μίχαλτσα έστρωσε με τακουνάκι την μπάλα στον Στογιάνοβιτς και ο Σέρβος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0. Η Σαλαμίνα ανέβασε στροφές και ισοφάρισε στο 32'. Ο Βοσκαρίδης έκανε την μπαλιά στην περιοχή και ο Μάσεκ κατέβασε και πλάσαρε εύστοχα τον Αυγουστή, με τους οπαδούς του ΑΡΗ να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Ο ΑΡΗΣ όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Στο 43' ο Βασιλείου έστειλε με σέντρα την μπάλα στην περιοχή και ο Μίχαλτσα την έσπρωξε στα δίκτυα, στέλνοντας τον ΑΡΗ στα αποδυτήρια με το υπέρ του 2 - 1.
Στην επανάληψη η ομάδα μας ακολούθησε αμυντική τακτική και δεν εκδήλωσε πολλές επιθετικές προσπάθειες. Στο 76' όμως αποβλήθηκε με Μπαστιάο με απευθείας κόκκινη, καθώς γρονθοκόπησε τον Θεοφάνους. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες ξύπνησαν και έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο ΑΡΗΣ βρήκε κενούς χώρους και ο Μίχαλτσα με τον Στογιάνοβιτς τροφοδοτούσαν τον Μάρκες και τον Μάρκου για να έρθει το τρίτο γκολ. Από την πλευρά της η Σαλαμίνα έχασε σπουδαίο τετ-α-τετ στο 86' με τον Πεσίρ και στο 91' ο επόπτης ακύρωσε ως οφσάιντ γκολ του Τσιταϊσβίλη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάρκες έκανε το 3 - 1 με ωραίο σουτ, σφραγίζοντας έτσι την πολύτιμη νίκη του ΑΡΗ.

Κίτρινες: Μιχάλτσια - Σαμ, Ανιουέτα, Μπαστιάο, Νικολάου,

Κόκκινες: Μπαστιάο (απευθείας)

ΑΡΗΣ(Κωνσταντίνου): Αυγουστή, Έμπερλε, Πινέιρο, Στογιάνοβιτς, Λόμπε, Βασιλείου (Φερέιρα), Μάρκες, Μιχάλτσια (73΄ Μάρκου), Θεοφάνους, Εσελούκα (55΄ Ντούκιτς), Κορολόφσκι

Νέα Σαλαμίνα (Μίχιτς): Γιούζνικ, Ντα Βίνια, Νικολάου, Ανιουέτα (79΄ Πεσίρ), Βοσκαρίδης (59΄ Φωτίου), Λίμα (68΄ Λουκά), Μάσεκ, Σαμ, Τσιταϊσβίλι, Τζενίτο, Μπαστιάο

Φωτογραφίες από τον αγώνα υπάρχουν εδώ.