Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΡΗΣ - Κωνστάντινος & Ευριπίδης Τραχωνίου : 4 - 0

Ο ΑΡΗΣ έδωσε χθες φιλικό στο βοηθητικό στάδιο του Τσιρείου, με σκοπό να κρατήσει σε ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του εν' όψει της διακοπής του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας επιβλήθηκε άνετα του Κωνστάντινου & Ευριπίδη Τραχωνίου με 4 - 0.
Το σκορ άνοιξε ο Φερέιρα στο 35', ο Ντούκιτς έκανε το 2 - 0 και το 3 - 0 στο 53΄ και 73΄ αντίστοιχα και ο Καρδανάς με ωραία ατομική ενέργεια από δεξιά έγραψε το τελικό 4 - 0.
Ο προπονητής του ΑΡΗ Μάριος Κωνσταντίνου είδε με ευχαρίστηση τον Κορολόφσκι να επιστρέφει στην ενεργό δράση, μετά τον τραυματισμό του που τον ταλαιπώρησε για αρκετές βδομάδες.

Για τον ΑΡΗ αγωνίστηκαν οι Εν Ντζεμά (74΄ Σαββίδης), Φιλίππου (46΄ Μακένζι), Πινέιρο, Ιωάννου, Φερέιρα (60΄ Έμπερλε), Λέκιτς (46΄ Κορολόφσκι), Θεοφάνους (74΄ Καρδανάς), Ηλία, Στογιάνοβιτς (46΄ Παολίνιο), Μάρκες (46΄ Λόμπε), Ντούγκιτς.

Δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο αποψινό φιλικό παιχνίδι για διάφορους λόγους οι Μπαλάν (έκανε ελαφρύ τρέξιμο κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού παιχνιδιού), Νούνιες (έχει μικροενοχλήσεις), Βασιλείου, Κουνενάκης, Εσελούκα, Μιχάλτσια. Θυμίζουμε ότι ο Αυγουστή είναι με την Εθνική Κύπρου Ανδρών και οι Μάρκου και Ζάρνας με την Εθνική Ομάδων Ελπίδων.