Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Ανόρθωση - ΑΡΗΣ : 3 - 1


Πάλεψε όσο μπορούσε απόψε η ομάδα μας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ανόρθωση μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.
Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν αρκετές ευκαιρίες καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η Ανόρθωση είχε δοκάρι με τον Μαραγκό στο 4' και έχασε άλλη μια ευκαιρία με τον Οκκά στο 13'. Η ομάδα μας έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες, προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση και σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε αμυντικά ή έδειξε να παραδίδεται εύκολα. Η πίεση που άσκησε ο ΑΡΗΣ στα αντίπαλα καρέ μετά το 20' έφερε καρπούς. Στο 39' ο Μίχαλτσα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Στογιάνοβιτς και έγραψε το 0 - 1. Ο ΑΡΗΣ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του αποτέλεσμα.
Στην αρχή της επανάληψης η ομάδα μας έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει το 0 - 2 και εκεί ήταν που κρίθηκε το παιχνίδι, όπως δήλωσε ο Μάριος Κωνσταντίνου. Η πρώτη ήταν στο 47' όταν ο Βασιλείου αστόχησε σε τετ-α-τετ και η δεύτερη ήταν στο 54' όταν ο Λόμπε προσπάθησε να τελειώσει μόνος του τη φάση αντί να πασάρει στον Μίχαλτσα, ο οποίος ήταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Δυστυχώς, στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από τον Οκκά. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και ο Κατσαβάκης έκανε το 2 - 1 στο 72' μετά από πάσα το Οκκά και λανθασμένη απόκρουση του Αυγουστή. Στο 81' ο Αυγουστή έκανε ένα σοβαρό λάθος και η ομάδα μας δέχθηκε ένα φτηνό γκολ από σουτ του Μαραγκού. Το 3 - 1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μπεκιάι, Οτσόκολιτς, Λεϊβακαμπέσι, Κατσαβάκης, Γεωργίου, Μαραγκός, Φερνάντες, Τόφας (58΄ Ράμος), Γαρπόζης (46΄ Μπάκλεϊ), Οκκάς (76΄ Δέλλας), Σόσιν.

ΑΡΗΣ: Αυγουστή, Μπαλάν (74΄ Ντούκιτς), Έμπερλε, Φερείρα, Πινείρο, Κουνενάκης, Στογιάνοβιτς (71΄ Θεοφάνους), Βασιλείου (58΄ Μάρκου), Μιχάλτσια, Μάρκες, Λόμπε.

Κίτρινες Κάρτες: Οτσόκολιτς, Φερνάντες - Βασιλείου, Κουνενάκης, Κορολόφσκι, Μπαλάν, Φερέιρα, Θεοφάνους.