Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

2 εκτός, 3 εντός για αύριο

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στην δεκαοκτάδα του ΑΡΗ για τον αυριανό αγώνα με τον Απόλλωνα.
Δεν θα αγωνιστεί ο τερματοφύλακας Σοφρώνης Αυγουστή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στα δάχτυλα του δεξιού του χεριού. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Καμερουνέζος Γκίλμπερτ Εντζεμά, ο οποίος αγωνίστηκε και παλαιότερα στην ομάδα μας. Εκτός θα μείνει και ο Ρουμάνος δεξιός μπακ Ντανιέλ Μπαλάν, λόγω τραβήγματος στον τετρακέφαλο. Τον Μπαλάν ίσως να αντικαταστήσει ο Καρλ Λόμπε, ο οποίος αγωνίστηκε σε θέση δεξιού ακραίου αμυντικού στην χθεσινή προπόνηση. Άλλη μια λύση για το δεξί άκρο θα είναι ο Γιώτης Ιωάννου, που προπονείται κανονικά από την περασμένη Τρίτη.
Επίσης, ίσως αγωνιστεί βασικός και Γκάμπορ Κορολόφσκι, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό. Ο Κορολόφσκι αγωνίστηκε στην χθεσινή προπόνηση στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δίπλα από τον Κουνενάκη.
Για τις υπόλοιπες θέσεις, δεν αναμένονται αλλαγές. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μαρκ Έμπερλε, Πινέϊρο. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Γιώργος Βασιλείου (αριστερά), Σάσα Στογιάνοβιτς (δεξιά). Ο Αντριάν Μιχάλτσια θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Εντουάρτο Μάρκες να κινείται πίσω από τον Ρουμάνο.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ.