Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Α.Π.Ο.Π. Κινύρας Πέγειας - ΑΡΗΣ : 1 - 1

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε σήμερα ο ΑΡΗΣ και αν έλειπαν οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητή η ομάδα μας θα κέρδιζε τους 3 πολύτιμους βαθμούς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Όμως, με έναν πολύ καλό Σοφρώνη Αυγουστή κάτω από τα δοκάρια του, ο ΑΡΗΣ κράτησε την εστία του ανέπαφη στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Οι καλύτερες αποκρούσεις του Κύπριου πορτιέρο ήταν στα δύο δυνατά σουτ του Λιρί στο 20' και στο 35'.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Μπορεί η ομάδα μας να δέχτηκε γκολ από τον Λιρί στο 55', αλλά απ' εκείνο το σημείο κι έπειτα είχε την πλήρη υπεροχή. Ο ΑΡΗΣ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Α.Π.Ο.Π. και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74' με εξαιρετικό σουτ του Μίχαλτσα από πλάγια θέση. Η ομάδα μας εξακολούθησε να πιέζει και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Στα τελευταία στάδια του αγώνα δύο αποφάσεις του διαιτητή έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτα στο 87' ο διαιτητής δεν σφύριξε καθαρό πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ και ένα λεπτό αργότερα, στο 88', ακυρώθηκε ως οφ-σάιντ πεντακάθαρο γκολ του Ντούκιτς... Μ' αυτό τον τρόπο ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1 - 1...

ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ ΠΕΓΕΙΑΣ: Μπάρντι, Βιτάλι, Μπεντζελούν (55΄ Ντα Σίλβα), Ταλ, Γαλάνης, Γκριμαλντί, Ζίνκο, Ζελίκοβιτς, Λιρί (73΄ Νεοφύτου), Σεμέδο, Γκράμπιτς.

ΑΡΗΣ: Αυγουστή, Φερέιρα (53΄ Νούνιες), Έμπερλε, Φιλίππου, Λόμπε, Πινέιρο, Κουνενάκης, Βασιλείου (68΄ Μάρκου), Στογιάνοβιτς, Μάρκες, Μιχάλτσια (80΄ Ντούκιτς).

Κίτρινες Κάρτες: Λιρί, Ταλ - Φιλίππου.