Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Λ. : 4 - 3

Με νίκη του ΑΡΗ ολοκληρώθηκε το χθεσινό φιλικό με την Α.Ε.Λ.
Ο ΑΡΗΣ χρησιμοποίησε περισσότερους βασικούς από την Α.Ε.Λ. και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
Ο Γκέλσον άνοιξε το σκορ στο 11' και ο Λεγκουέν ισοφάρισε 6 λεπτά αργότερα. Ο ΑΡΗΣ διεύρυνε το προβάδισμά του σε 3 - 1 με τα γκολ του Ιονέσκου στο 48' και στο 61'. Ο Καφού μείωσε σε 3 - 2 στο 77' και ο Μαλζόνι απάντησε 5 λεπτά αργότερα κάνοντας το 4 - 2. Το τελικό 4 - 3 διαμόρφωσε ο Βουό με πέναλτι στο 87'.
Από την ομάδα μας ξεχώρισε ο Ιονέσκου, ο οποίος πέραν των δύο τερμάτων που πέτυχε (το δεύτερο με απευθείας εκτέλεση φάουλ) είχε γενικά καλή παρουσία. Γκέλσον και Πούλπο προτιμήθηκαν για τη γραμμή κρούσης την πρώτη ώρα του αγώνα και είχαν ικανοποιητική παρουσία, αν εξαιρέσει κανείς το χαμένο πέναλτι του Πούλπο στο 30'. Το τελευταίο ημίωρο ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δοκίμασε το γνωστό επιθετικό σχήμα με τον Σόσιν μόνο προωθημένο. Ο Παναγιώτης Ιωάννου δεν αγωνίστηκε, αφού υπέστει θλάση πρίν από τρεις ημέρες και θα χάσει τον αγώνα με την Ανόρθωση.
ΑΡΗΣ : Κόβατς, Λόμπε, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιμπεριάλε, Βασίλιεφ, Κρούϊτς, Θεοφάνους, Μάρκου, Ιονέσκου, Γκέλσον, Πούλπο. Στις αρχές της επανάληψης πέρασαν αλλαγή οι Εν Τζεμά, Κλιμπλ, Βασιλείου, Κερκέζ. Στο 62' πέρασαν οι Σόσιν, Μαλζόνι και Λάζιτς. Τις τελευταίες δυο αλλαγές αποτέλεσαν στο 75' οι Αριστείδου και Ηλία. 
Α.Ε.Λ. : Τσιάκκας, Ελευθερίου, Νίλσον, Ουόν, Λεγκουέν, Πίτσιλλος, Σίλας, Μοντέϊρο, Καφού, Ονουάτσι, Βουό. Στις αρχές της επανάληψης μπήκαν οι Ντόσσα Τζούνιορ, Καρλίτος, Ενρίκε. Στα μέσα της επανάληψης ...επανήλθε ο Βουό στη θέση του Πίτσιλλου.