Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Ανόρθωση - ΑΡΗΣ : 2 - 2


Τον δεύτερο της βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η ομάδα μας. Βαθμός παλικαρίσιος, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΑΡΗΣ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και έπαιζε με 10 παίκτες για πάνω από 40 λεπτά.
Άσχημο ξεκίνημα έκανε ο ΑΡΗΣ, αφού μόλις στο 5' ο Κόλιν με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Ρέζεκ και αυτός εκμευταλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών μας για να γράψει με πλασέ το 1 - 0. Ο ΑΡΗΣ ανέβηκε στη συνέχεια για να πετύχει την ισοφαρίση. Έχασε καλή ευκαιρία ο Βασιλείου με σουτ στο 16'. Στο 28' ο ΑΡΗΣ έφτασε στo 1 - 1, χάρη σε αυτογκολ του Κόλιν. Ο Ραντοσάβλιεβιτς προσπάθησε να δώσει πάσα σε συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή της Ανόρθωσης, αλλά η μπάλα χτύπησε στον ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και κατέληξε στα δίκτυα. Παρά τις προσπάθειες των Τόμασιτς και Οκκά να πετύχουν κάποιο γκολ το 1- 1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Το ίδιο άσχημα με το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ. Ο Ρέζεκ εκμεταλλεύτηκε νέα αδράνεια της άμυνάς μας και πέτυχε στο 46' το 2 - 1. Στο 54' ο Κόβατς απέκρουσε σουτ του Αγγέλοφ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βασίλιεφ δέχθηκε μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα μας με 10. Στο 62' και μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον ΑΡΗ η μπάλα κατέληξε μετά από κόντρες στον Πούλπο, ο οποίος με σουτ έγραψε το 2 - 2. Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ΑΡΗΣ έκλεισε καλά τα μετόπισθεν και κατάφερε να μη δεχθεί άλλο γκολ. Πολύτιμος ο Κόβατς, απέκρουσε τα σουτ των Ρέζεκ και Οκκά στο 68' και το 74΄ αντίστοιχα. Τέλος, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι η Ανόρθωση πέτυχε γκολ στο 65' το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφ - σάιντ.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς στη συνέντευξη τύπου δηλώνοντας:
"Είναι επιτυχία για την ομάδα μας ο βαθμός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το πάθος και την προσπάθεια τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε το ίδιο καλά, όμως φανήκαμε άτυχοι. Σήμερα, μας βοήθησε και λίγο η τύχη, όμως θεωρώ ότι η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα και θα μας βοηθήσει ψυχολογικά στη συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα μου και δεν είμαστε ομάδα για διαβάθμιση. Τα επόμενα παιχνίδια που είναι με ισοδύναμους αντιπάλους, θα μαζέψουμε βαθμούς και θα ανέβουμε στη βαθμολογία".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαρκίνιος, Κόλιν, Τόμασιτς, Ρονκάτο – Θεοφάνους, Ιμπεριάλε, Λόμπε, Ιονέσκου, Κόβατς, Ραντοσάβλιεβιτς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βασίλεφ (2η κίτρινη)

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Λέβι): Κόζατσικ, Λεϊβακαμπέσι (34΄ Άντιτς), Μάρτινς, Τόμασιτς, Αγγέλοφ, Κολιν, Μαρκίνιος (80΄ Λαμπάν), Κωνσταντίνου, Οκκάς, Ράμος (46΄ Ρονκάτο), Ρέζεκ.
Αναπληρωματικοί: Σταχόβιακ, Λαβόρδε, Σπρόγκελ, Θεοδώρου.

ΑΡΗΣ (Μιτόσεβιτς ): Κόβατς, Λόμπε, Ραντοσάβλιεβιτς, Ιμπεριάλε, Βασίλεφ, Θεοφάνους, Ιονέσκου (86΄ Σόσιν), Λάζιτς (75΄ Μάρκου), Κέρκεζ, Γκονζάλες, Βασιλείου (64΄ Χαραλάμπους).
Αναπληρωματικοί: Εντζεμά, Κλιμπλ, Γκέλσον , Μπρούϊτς.