Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Λ. : 0 - 1


Αν και προσπάθησε, εντούτοις δεν τα κατάφερε να αποφύφει την ήττα η ομάδα μας σήμερα και ως εκ τούτου παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, με μόλις 1 βαθμό και 1 γκολ.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν μεγάλες φάσεις, αλλά η κατοχή της μπάλας ήταν σαφώς για την Α.Ε.Λ. (62% έναντι 38%). Η φάση που καθόρισε τον αγώνα ήρθε στο 42', όταν μετά από πολιορκεία στην περιοχή του ΑΡΗ ο Κρούιτς ανέτρεψε τον Μοντέιρο και ο διαιτητής Μάριος Παναγή σωστά έδωσε πέναλτι. Ο Βουό έφραψε το 0 - 1 από τα 11 βήματα. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στον ΑΡΗ, με τον Ιωάννου να επηχειρεί σέντρα - σουτ και τον Ντεγκρά να διώχνει δύσκολα στην κλειστή του γωνία.
Ασφαλώς πιο ενδιαφέρον ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Η Α.Ε.Λ. έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48', όταν η κεφαλιά του Τζούνιορ χτύπησε στο δοκάρι. Καλές ευκαιρίες είχε η ομάδα μας για να ισοφαρίσει στο 80' και στο 89', αλλά την πρώτη φορά ο Τζούνιορ και τη δεύτερη ο Ντεγκρά κατάφεραν να αποσωβίσουν το γκολ. Στο τελευταίο γκολ τον καθυστερήσεων η Α.Ε.Λ. πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στην συνέντευξη τύπου ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς είπε:
"Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο Α΄ ημίχρονο η Α.Ε.Λ. ήταν καλύτερη, αφού εμείς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Στο Β΄ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και με τις ευκαιρίες που βρήκαμε, ίσως να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κρατήσουμε την παρουσία μας από το δεύτερο ημίχρονο και να συνεχίσουμε, να δούμε μπροστά τα επόμενα παιχνίδια. Με αυτά που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση". 

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Ραντοσάβλιεβιτς (58΄ Γκονζάλες), Ιωάννου (78΄ Χαραλάμπους), Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Κέρκεζ, Βασίλεφ, Βασιλείου, Γκρούιτς, Λάζιτς (46΄ Ιονέσκου), Σόσιν.
Α.Ε.Λ.: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Τζούνιορ, Ουόν, Καρλίτος, Σίλας, Νικολάου, Μοντέιρο (78΄ Ονουάτσι), Βουό (69΄ Ντεντέ), Εντμάρ (61΄ Καφού), Ενρίκε.
Κίτρινες Κάρτες: Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς - Αϊρόσα, Τζούνιορ, Ντεγκρά.