Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΗΣ - Ερμής : 3 - 0


Το πρώτο του τρίποντο για φέτος κέρδισε σήμερα ο ΑΡΗΣ. Με καλή εμφάνιση και αποφασιστικότητα για τη νίκη η ομάδα μας επιβλήθηκε εύκολα του Ερμή με 3 - 0.
Ο ΑΡΗΣ μπήκε επιθετικά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ νωρίς. Μόλις στο 4' ο Κλίμπλ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα να καταλήγει στα δίκτυα. Στο 24' ο ΑΡΗΣ έκανε το 2 - 0 με παρόμοιο τρόπο. Αυτή την φορά ήταν ο Γκέλσον που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Βραζιλιάνος είχε άλλη μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία σήμερα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο. Η ομάδα μας έκανε το 3 - 0 με κοντινό πλασέ του Ιονέσκου και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Ευκαιρία για το 4 - 0 έχασε ο Ραντοσάβλιεβιτς. Στο τελευταίο 25λεπτο ο ΑΡΗΣ φάνηκε να κάνει συντήρηση δυνάμεων και ο Ερμής έφτιαξε 3 καλές φάσεις με τον Σερτζιάο, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά και προβληματισμένος για τη χαλάρωση που εμφάνισε η ομάδα του στο τέλος δήλωσε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς. Συγκεκριμένα είπε:
 "Είμαι ευχαριστημένος για την πρώτη φετινή μας νίκη. Ήταν καθαρή και δίκαιη, όπως είπε και ο Πανίκος Ξιούρουπας. Μας βοήθησε και η τύχη, επειδή πετύχαμε δυο εύκολα γκολ. Παίξαμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, είχαμε ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Κάναμε καλή προετοιμασία, επειδή δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, όπως δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ερμής έδειξε σκληρή ομάδα σε προηγούμενα ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες, για μπήκαν πολύ δυνατά. Πρέπει να προσέξουμε τη χαλάρωση που υπήρξε μετά το 3-0. Ο Ερμής είχε ευκαιρίες για 3-4 γκολ και πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο μέλλον. Καλή συνέχεια στον Ερμή, γιατί είναι μια ομάδα στην οποία έχω δουλέψει και έκανα φίλους".

ΑΡΗΣ: Kόβατς, Λόμπε, Ιμπεριάλε, Ραντοσλάβιεβιτς, Κλίμπλ, Κέρκες, Ιονέσκου (69' Χαραλάμπους), Λάζιτς, Βασιλείου (75' Ιωάννου), Γκέλσον (64' Σόσιν), Γκονζάλες
Ερμής: Μπρουκς, Γκονζάλες (64' Ιωάννου), Μπαρούν, Φασότ, Χαραλάμπους, Κατιάνγκα, Γούμενος (64' Παπαθανασίου), Φορμίκα, Σααβέδρα (46' Ζανέττου), Ινβίνσιμπλ, Σερτζιάο
Κίτρινες: - / Φασότ, Σααβέδρα, Σερτζιάο