Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Αναγέννηση Δερύνειας - ΑΡΗΣ : 1 - 1


Τον βαθμό της ισοπαλίας αποκόμισε σήμερα η ομάδα μας, αφού παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έφτιαξε και να φτάσει έτσι σε ένα δεύτερο γκολ.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και παρ' όλο που το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν αναγνωριστικού χαρακτήτα, η ομάδα μας ήταν πιο κινητική. Στη συνέχεια άρχισε να δημιουργεί και φάσεις. Οι πρώτες δύο ήταν με τον Ιμπεριάλε στο 24' και στο 25'. Στο 34' ο Γκονζάλες έπιασε ένα σουτ που κατάληξε έξω και η Αναγέννηση απάντησε με το σουτ του Τζόλιτς, το οποίο απέκρουσε ο Κόβατς. Στο 43' ο Μάστρου έπιασε το σουτ του Γκέλσον, διατηρώντας έτσι το 0 - 0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ συνέχισε να είναι καλύτερος, αλλά ήταν η Αναγέννηση αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ. Στο 53' ο Ηλία πάσαρε στον αμαρκάριστο Τζόλιτς και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1 - 0. Αμέσως μετά το γκολ η ομάδα μας ανασυντάχθηκε και συνέχισε στο επιθετικό της τέμπο. Στο 62' ο Μάστρου απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Βασιλείου. Τρία λεπτά αργότερα ο αρχηγός του ΑΡΗ έδωσε την πάσα στον Γκονζάλες και ο Αργεντίνος δε δυσκολεύτηκε με πλασέ να φέρει την ισοφάριση. Από εκείνο το σημείο άρχισε ένα σερί χαμένων ευκαιριών για την ομάδα μας. Ο Σόσιν στο 69' έστειλε με την κεφαλιά του την μπάλα άουτ, στο 71' το σουτ του Ιονέσκου χτύπησε στο σώμα αμυντικού της Αναγέννησης, στο 75' ο Μάστρου απέκρουσε το εντός περιοχής σουτ του Λάζιτς και ένα λεπτό αργότερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σταμάτησε με διπλή προσπάθεια τον Κλιμπλ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν αυτή του Κλιμπλ στο 86', με την κεφαλιά του Γερμανού στόπερ να χτυπά στο δοκάρι.

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δήλωσε:
"Ήταν σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Αρχίσαμε πολύ καλά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που μπήκαμε δυνατά, η Αναγέννηση σε μια αντεπίθεση προηγήθηκε. Μετά, όμως, το γκολ είχαμε 5-6 κλασσικές ευκαιρίες και μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την καλή τους απόδοση. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ, δύσκολο και γνωρίζουμε ότι για να επιτευχθούν οι στόχοι μας χρειάζεται σκληρή δουλειά".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Μάστρου, Γκονζάλες, Σοάρες, Κοτσώνης, Γόγολος (78΄ Κολοκούδιας), Αποστόλου, Δημοσθένους, Κυριάκου (69΄ Τόφας), Άλβις, Ηλία, Τζόλιτς (90+2΄ Γεωργίου).

ΑΡΗΣ: Κόβατς, Λόμπε, Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Κέρκεζ, Λάζιτς, Ιονέσκου (73΄ Χαραλάμπους), Βασιλείου (78΄ Μάρκου), Γκονζάλες, Γκέλσον (66΄ Σόσιν).

Κίτρινες Κάρτες: Γόγολος, Σοάρες - Ραντοσάβλιεβιτς, Γκονζάλες, Μάρκου.