Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Με αρκετές επιστροφές και ένα ξαφνικό πρόβλημα πάει για τη νίκη

Με τρεις σημαντικές επιστροφές παικτών θα παραταχθεί αύριο ο ΑΡΗΣ στο σημαντικότατο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Ο Γούμπεϊ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και οι Μίχαλτσα και Φερέιρα εξέτισαν την ποινή που τους επεβλήθη λόγω καρτών, κι έτσι θα ενισχύσουν τον ΑΡΗ στο αυριανό παιχνίδι.
Οι επιστροφές αναμένονταν να ήταν τέσσερις, αλλά ο Ντούκιτς έπαθε υποτροπή στο παλιό του τραύμα στη σημερινή προπόνηση. Δεν θα αγωνιστούν ούτε οι Στογιάνοβιτς, Βασιλείου και Βουρεξάκης, οι οποίοι είναι τραυματίες εδώ και καιρό. Αυτοί οι τρεις παίκτες πιθανότατα θα αγωνιστούν ξανά στα πλέι-οφ. Επίσης, οι Ηλία και Ιωάννου θα μείνουν εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους.
Η νίκη στο αυριανό παιχνίδι επιβάλλεται, ούτως ώστε να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή του στην κατηγορία στα πλέι-οφ. Μπορεί ο Εθνικός Άχνας να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο αυριανό παιχνίδι, αλλά παραμένει πάντα ένας δύσκολος αντίπαλος και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα πρέπει να ιδρώσουν αν θέλουν να κερδίσουν.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 15:30.