Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ - Εθνικός Άχνας : 0 - 0


Αυτοκτόνησε σήμερα ο ΑΡΗΣ. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αδιάφορο Εθνικό στο Τσίρειο και έφυγε από το γήπεδο με το οδυνηρό 0 - 0.
Το πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν. Κάκιστες και οι δύο ομάδες, ταλαιπώρησαν την μπάλα. Μοναδική υποψία ευκαιρίας ήταν αυτή του 39ου λεπτού, όταν ο Μίχαλτσα έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάρκου και ο Νουρεντινόσκι απέκρουσε δύκολα.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο τέμπο. Ο Στέφαν Ντεμόλ γέμισε την ομάδα επιθετικούς, με τον Γούμπεϊ να περνά στη θέση του Έμπερλε στο 46' και τον Αγκίρε στη θέση του Πινέιρο στο 61', αλλά ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε μια ευκαιρία για γκολ. Κινδύνεψε μάλιστα να ηττηθεί, όταν στο 88' ο Μιρντάκοβιτς έκανε μια παράλληλη σέντρα από δεξιά, αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.
Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του ΑΡΗ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας πλέον βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από την Δόξα (η οποία κέρδισε σήμερα τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος) και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο στα πλέι-οφ αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Όπως ήταν φυσικό, ο Στέφαν Ντεμόλ δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο σημερινό αγώνα:

«Μετά από 26 αγώνες όταν μία ομάδα βρίσκεται στην θέση που είναι ο ΑΡΗΣ , σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι και πρέπει να γίνει μια ανάλυση γι' αυτούς. Έχουμε έξι παιχνίδια για να καλύψουμε την διαφορά των έξι βαθμών από τη Δόξα. Σήμερα δεν κάναμε πιο εύκολα τα πράγματα για εμάς. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη και θα δούμε τι θα κάνουμε στην συνέχεια. Παίξαμε με 4 επιθετικούς στο τέλος, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε έστω ένα γκολ».


ΑΡΗΣ (Ντεμόλ): Εντζεμά, Λόμπε, Έμπερλε (46΄ Γούμπεϊ), Φερέιρα, Κουνενάκης, Βασίλιεφ, Σάλομον, Πινέιρο (64΄ Αγκίρε), Μάρκου, Κορολόφσκι (82΄ Θεοφάνους), Μιχάλτσα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ (Σάμπουριτς): Νουρεντινόσκι, Τόρες, Κοτσώνης, Κάσιο, Σίμοφ, Πιτσιέλι (89΄ Μαρτσέλο), Πογιατζής (82΄ Γκεοργκιέφσκι), Κεμπάτζε, Φιλανιώτης (71΄ Βιγιανουέβα), Πέτροβιτς, Μαρντάκοβιτς.