Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Νέα Σαλαμίνα - ΑΡΗΣ : 3 - 2


Ό,τι καλό έφτιαξε ο ΑΡΗΣ την Τετάρτη το χάλασε σήμερα. Σε ακόμα ένα παιχνίδι 6 βαθμών η ομάδα μας έδειξε ασυνέπεια. Αν και μπορούσε σήμερα να κερδίσει την Νέα Σαλαμίνα, έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε.
Στο πρώτο ημίχρονο η Σαλαμίνα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ο ΑΡΗΣ αυτός που έχασε τις ευκαιρίες για να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Στο 18' ο Αγκίρε με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 27' ο Βουρεξάκης έπιασε την κεφαλιά μετά από τη σέντρα του Σάλομον από τα δεξιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπόντζο.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε αρχικά τον ίδιο ζωηρό ρυθμό με το πρώτο. Δυστυχώς η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ του Τσιταϊσβίλι, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε στην επανάληψη. Ο ΑΡΗΣ έφτασε μια ανάσα από τη νίκη χάρη στις αλλαγές του Στέφαν Ντεμόλ, ο οποίος πέρασε στον αγώνα τους Τζούλιους Γούμπεϊ και Σλάβισα Ντούκιτς. Στο 74' ο Γούμπεϊ με πλασέ σκόραρε ενάντια στην παλιά του ομάδα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Στογιάνοβιτς έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ντούκιτς, ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και προ κενής εστίας έγραψε το 1 - 2. Σε εκείνο το σημείο οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ πίστεψαν ότι όλα τελείωσαν και το πλήρωσαν ακριβά στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 91' ο ο Τσιταϊσβίλι έκανε το σουτ, ο Εντζεμά απέκρουσε ασταθώς με τη μπάλα να κτυπάει στο δοκάρι και ο Ροντρίγκο από κοντά με νέο σουτ έγραψε το 2 - 2. Η καταστροφή για τον ΑΡΗ, ήρθε στο 94', όταν ο Νικολάου σέντραρε από δεξιά και ο Κυπριανού με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 2.

Οι δηλώσεις του Στέφαν Ντεμόλ στη συνέντευξη τύπου:
«Είναι δύσκολο να μιλήσεις μετά από τέτοιες ήττες και ειδικά όπως εξελίχθηκε αυτό το παιχνίδι στο τέλος. Είναι ένα πολύ δύσκολο απόγευμα για την οικογένεια του ΑΡΗ. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαλαμίνας για την δίκαιη νίκη της. Έδειξε πώς παλεύουν οι ομάδες για το τελικό αποτέλεσμα και δεν τα παρατάνε ποτέ. Η ομάδα μου ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι και ίσως να ήταν επηρεασμένη από το παιχνίδι κυπέλλου ή ίσως να έφταιξε που είχε ήλιο σήμερα. Έχω πολλά παράπονα από τους παίχτες μου αλλά θα τους τα πω πρώτα αυτούς, γιατί κάποια πράγματα δεν δούλεψαν σωστά. Όταν ανέλαβα τον ΑΡΗ ήξερα ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Δεν λέω ότι θα τα παρατήσουμε αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουλούρης, Βοσκαρίδης (4η), Ντέκο, Κυπριανού, Λουκά – Κουνενάκης (6η), Μάρκου, Βουρεξάκης, Θεοφάνους

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Κλίνγκερ): Μπόντζο, Ντα Βίνια, Άβαλος, Ανιουέτα, Τζενίτο, Ντέκο (69΄ Τοθ), Λουκά, Νικολάου, Κουλούρης (46΄ Ροντρίγκο), Βοσκαρίδης, Τσιταϊσβίλι.

ΑΡΗΣ (Ντεμόλ): Εντζεμά, Λόμπε, Θεοφάνους (73΄ Στογιάνοβιτς), Έμπερλε, Κουνενάκης (59' Ντούκιτς), Βασίλιεφ, Βουρεξάκης, Σάλομον, Μάρκου, Αγκίρε (46’ Γούμπεϊ), Μιχάλτσια.