Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Να συνέλθει γρήγορα

Γρήγορα πρέπει να συνέλθει ο ΑΡΗΣ από το ψεσινό στραπάτσο με τον Ερμή, καθώς ακολουθεί το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Παρασκευή.
Όσον αφορά το ματς με τον Ερμή, ο πρόεδρος του ΑΡΗ έχει αρκετά παράπονα από τη διαιτησία. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

"Είναι ντροπή, ευτυχώς που το είδε όλη η Κύπρος το παιχνίδι. Πώς μπορεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι να δείξει ο διαιτητής 12 κίτρινες και μία κόκκινη; Εγώ δίνω συγχαρητήρια στον Ερμή.. δεν τα λέω για να καλύψω τα λάθη μας. Φάγαμε δύο παιδικά τέρματα. Μας έβγαλαν παίκτη και δεν είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον αγώνα... Δεν ήταν κάρτα η πρώτη περίπτωση. Ο ΑΡΗΣ θα μαζέψει τα συντρίμια και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη"

Βεβαίως για την ήττα δεν ευθύνεται μόνο η διαιτησία, αλλά και η κάκιστη εμφάνιση της ομάδας μας. Μάλιστα η διοίκηση επέβαλε στους ποδοσφαιριστές βαρύ χρηματικό πρόστιμο και τους έκανε συστάσεις να μην επαναλάβουν τέτοιες εμφανίσεις.
Η σοβαρότητα του τραυματισμού του Σάσα Στογιάνοβιτς θα διαφανεί τις επόμενες μέρες. Πάντως η συμμετοχή του Σέρβου στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ κρίνεται αμφίβολη. Από τον αγώνα θα απουσιάσει και ο Κουνενάκης, ο οποίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Ερμή. Αντιθέτως, θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Πινέιρο.