Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Ερμής - ΑΡΗΣ : 5 - 3

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και με τον τερματοφύλακα του σε πολύ κακή μέρα, ο ΑΡΗΣ συνετρίβη από τον Ερμή με 5 - 3.
Ο Ερμής άνοιξε το σκορ στο 9ο κιόλας λεπτό, με τον Ζοεάνο. Ο ΑΡΗΣ ισοφάρισε στο 33' μετά από ωραία συνεργασία των Μίχαλτσα - Στογιάνοβιτς και εύστοχο πλασέ του τελευταίου. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ελέγξει τον αγώνα μετά το γκολ που πέτυχε και βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη πίσω στο σκορ. Στο 39' ο Αυγουστή έκανε λανθασμένη έξοδο σε κόρνερ και ο Λάμπρου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αυγουστή έκανε νέα λανθασμένη έξοδο βγαίνοντας χωρίς λόγο εκτός περιοχής και ο Ζοεάνο έκανε με ψιλοκρεμαστό σουτ το 3 - 1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΑΡΗ. Στο 57' ο Στογιάνοβιτς τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μάρκου. Ακολούθως στο 61' ο Ερμής έκανε το 4 - 1 με πέναλτι σε ανατροπή του Βέντερσον από τον Μάρκου και ενώ στην ίδια φάση προηγήθηκε οριζόντιο δοκάρι του Ζοεάνο. Σαν να μην έφταναν αυτά ο Κουνενάνης αποβλήθηκε στο 63' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον ΑΡΗ με 10 παίκτες. Στο 81' ο Ζοεάνο έκανε χατ-τρικ σημειώνοντας το 5 - 1. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μας μείωσε την ψαλίδα του σκορ, πρώτα με τον Μακένζι στο 83' και στη συνέχεια με τον Μάρκες στο 86'.

Ερμής (Ντούσαν Μιτόσεβιτς): Μορένο, Μπαρούν, Μαχράτζε, Ολιβέιρα, Τζόκα, Λάμπρου, Κατιάγκα (68΄ Βαϊσχάιμερ), Λουκά, Κιντανίγια (59΄ Μπεμπά), Βέντερ (80΄ Σουμά), Ζοεάνο

Άρης (Μάριος Κωνσταντίνου): Αυγουστή, Μπαλάν, Λόμπε, Φερέιρα, Μακένζι, Βασιλείου (66΄ Νούνιες), Έμπερλε, Κουνενάκης, Μάρκες, Στογιάνοβιτς (57΄ Μάρκου), Μιχάλτσια (76΄ Εσελούκα)

Κίτρινες Κάρτες: Λάμπρου, Μορένο, Μαχράτζε – Μπαλάν, Έμπερλε, Βασιλείου

Κόκκινες Κάρτες: Κουνενάκης (2η κίτρινη)