Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Ομόνοια - ΑΡΗΣ : 1 - 0

Η Ομόνοια κέρδισε τον ΑΡΗ με 1 - 0 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη χθες στο Μακάρειο Στάδιο.
Το γκολ πέτυχε ο Ζουράφσκι στο 22'. Ο Πολωνός στράικερ δέχτηκε μπαλιά από τον Τάσο Κυριάκο και σκόραρε με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση.
Ο προπονητής της ομάδας μας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, παρά την ήττα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.
Βέβαια, ο Μάριος Κωνσταντίνου για προληπτικούς λόγους ξεκούρασε κάποιους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές θέλοντας να τους προφυλάξει μιας και είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα μέχρι σήμερα επίσημα παιχνίδια.
Σε αυτή τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ έχει προγραμματισμένο ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι. Το ερχόμενο Σάββατο η ελαφρά ταξιαρχία θα αντιμετωπίσει την Αθλητική Ένωση Πάφου είτε στο Παφιακό Στάδιο είτε στο Δημοτικό Στάδιο της Γεροσκήπου.
Η τεχνική ηγεσία της Λεμεσιανής ομάδας έδωσε διήμερο ρεπό ξεκούρασης στους παίκτες για αυτό το Σαββατοκυρίακο, εξέλιξη που συμβαίνει για πρώτη φορά στην τρέχουσα σαιζόν. Ο Μάριος Κωνσταντίνου θα περιμένει στην προπόνηση της Δευτέρας όλους τους παίκτες να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς πλην των διεθνών και του τραυματία Φιλίππου. Ο Μπαλάν αναμένεται να μπει και αυτός από τη Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Ομόνοια: Κοτσόλης (80’ Λοίζου), Ντάβινσον, Κάσερες, Βένσελ, Αλαμπί, Κυριάκου (46΄Κύπρου), Κυριάκος, Κασέκε, Αγκουϊάρ (75΄ Καρυπίδης), Γραμμόζης, Ζουράφσκι.

ΑΡΗΣ: Εντζεμά, Λόμπε, Νούνιες, Εμπερλε, Μακένζι (46΄Κορολόφσκι), Πινέιρο, Σάντος (65΄ Εσελούκα), Ηλία (60΄Στογιάνοβιτς), Βασιλείου, Μιχάλτσια (69΄Ιωάννου), Ντούκιτς (46΄Θεοφάνους).