Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ - Απόλλων : 0 - 2

Φιλική ήττα από τον Απόλλωνα δέχθηκε σήμερα ο ΑΡΗΣ, σε φιλικό που διεξήχθει στο Τσίρειο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι περισσότεροι παίκτες των δύο ομάδων εμφανίστηκαν βαριεστημένοι. Ο Απόλλωνας προηγήθηκε με γκολ του Νούνιες στο 6' και έφτιαξε άλλες μια - δτο ευκαιρίες. Η ομάδα μας από την πλευρά της δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση. Μελανό σημείο η βλακώδης ενέργεια του Πούλπο, ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει εκτός φάσης τον Αμαράλ. Ευτυχώς, ο Αργεντίνος επιθετικός δέχθηκε μόνο παρατηρήσεις και όχι κάποια κάρτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές που έκαναν και οι δύο προπονητές έδωσαν κάπως πιο ζωηρό ρυθμό στον αγώνα. Ο ΑΡΗΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε δοκάρι με τον Βασιλείου στο 69'. Δοκάρι είχε και ο Απόλλωνας, με τον Ντίας στο 81'. Ο Σόσιν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Φανή σταμάτησε το πλασέ του Πολωνού με τα πόδια στο 78'. Ο Σόσιν είχε νέα ευκαιρία στο 90', αλλά ο Φανή απέκρουσε εντυπωσιακά το εκτός περιοχής σουτ του. Το τελικό 0 - 2 έγραψε ο Κιρόφσκι στο 88' με κοντινό πλασέ.

ΑΡΗΣ: Κόβατς (46' Εν Τζεμά), Ιωάννου (46' Λόμπε), Ραντοσάβλιεβιτς, Κομπόγιο (46' Βασίλιεφ), Κλιμπλ, Θεοφάνους (75' Αριστείδου), Κρούϊτς (46' Βασιλείου), Ιονέσκου (63' Μαλζόνι), Ράζιτς (70' Μάρκου), Πούλπο (46' Ηλία), Γκέλσον (46' Σόσιν).

Απόλλων: Σβαλόφσκι (46' Φανή), Δημητρίου Γιάννης Αμαράλ (63' Ευσταθίου), Σίκιμιτς, Νεβά (63' Θεοφίλου), Οσενί (66' Ερίθε), Ερίθε (46' Χαμντανί), Νορό (63' Κιρόφσκι), Σισσοκό (63' Ματούσοβιτς), Νούνιες (63' Ντίας), Ζ. Πάολο (46' Ντος Ρέϊς).