Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΑΡΗΣ - Ανόρθωση : 1 - 0


Φιλική νίκη κόντρα στην Ανόρθωση πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 8' ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ κατάφερε να νικήσει σε τετ - α - τετ τον Αγγέλοφ. Λίγο αργότερα, στο 12', ένα μακρινό, ευθύβουλο σουτ του Μαρκίνιος έφυγε μόλις άουτ. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο ΑΡΗΣ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 26' ο Σόσιν έκανε σουτ το οποίο κόντραρε σε παίκτη της Ανόρθωσης και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαλζόνι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Μαρκίνιος έχασε νέα ευκαιρία στο 44', όταν έστειλε την μπάλα λίγο άουτ μετά από έμμεσο φάουλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των δύο ομάδων έπεσε αισθητά, λόγω και των πολλών αλλαγών. Ωστόσο ήταν ο ΑΡΗΣ αυτός που έφτασε σε ορισμένες περιπτώσεις κοντά στο γκολ, με τους Γκέλσον, Κρούιτς και Ηλία.
Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς προτίμησε να μην ξεκινήσει αρκετούς παίκτες που προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα. Συγκεκριμένα έμειναν εκτός οι Κερκέζ, Κρούιτς, Ιμπεριάλε και Γκέλσον. Παρέταξε την ομάδα του με το σύστημα 4-2-3-1. Στα άκρα της άμυνας ήταν δεξιά ο Λόμπε, αριστερά ο Ραντοσάβλιεβιτς και στο κέντρο οι Κλιμπλ και Βασίλιεφ. Οι Χαραλάμπους και Θεοφάνους ήταν στον άξονα, με τον Ιονέσκου να κινείται σε ρόλο επιτελικού χαφ. Αριστερό χαφ ήταν ο Γιώργος Βασιλείου και δεξιά ο Μαλζόνι. Στην γραμμή κρούσης ήταν ο Λούκας Σόσιν. Εκτός των άλλων, απουσίαζε και ο Πούλπο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.


ΑΡΗΣ: Κόβατς (46’ Εν Τζεμά), Λόμπε (86’ Ιωάννου), Ράντοσαβλιεβιτς (86’ Αριστείδου), Κλιμπλ (77’ Κομπόγιο), Βασίλιεφ (77΄Ιμπεριάλε), Χαραλάμπους (46’ Κρούϊτς), Θεοφάνους (72’ Κερκέζ), Μαλζόνι (77’ Μάρκου), Ιονέσκου (72’ Ηλία), Βασιλείου (46’ Λάζιτς), Σόσιν (46’ Γκέλσον).

Ανόρθωση: Κόζατσικ (46’ Σταχόβιακ), Μάρτινς, Άντιτς (46’ Λεϊβακαμπέσι), Σπρόκελ (46’ Τόμασιτς), Κόλιν, Στ. Αγγέλοφ (69’ Λαμπάν), Μαρκίνιος (65’ Χατζηγεωργίου), Βουτσίτσεβιτς (46’ Μαραγκός), Ρονγκάτο (69’ Λαβόρδε), Ρέζεκ (46’ Οκκάς), Εμίλ Αγγέλοφ (65’ Μιχαήλ).