Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΗΣ - Ομόνοια : 1 - 1


Γλυκόπικρη γεύση άφησε το χθεσινό 1 - 1 με την Ομόνοια. Σίγουρα το βαθμολογικό όφελος σε τέτοια παιχνίδια φέρνει χαρά, αλλά όταν ο ΑΡΗΣ ήταν κοντά στη νίκη μέχρι το 85' υπάρχει και το αίσθημα της λύπης.
Η Ομόνοια κυριάρχησε στην αρχή της αναμέτρησης. Είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ. Ο ΑΡΗΣ έκανε πολλά λάθη στο κέντρο και δεν μπορούσε να ανακόψει το ρυθμό της Ομόνοιας. Το γκολ του Βασιλείου στο 27' όμως άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ο αρχηγός του ΑΡΗ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Ραντοσάβλιεβιτς και με ωραίο σουτ έγραψε το 1 - 0. Ο ΑΡΗΣ ανέλαβε τότε τα ηνία του αγώνα και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε άλλες δύο καλές φάσεις. Η πρώτη ήταν με τον Λάζιτς στο 39' και η δεύτερη με τον Σόσιν στο 41', με τους αμυντικούς της Ομόνοιας να ανακόπτουν την κεφαλιά του Πολωνού πάνω στη γραμμή.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί και σε συνδυασμό με τις αλλάγες του προπονητή τους προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ. Καλύτερη ευκαιρία για την Ομόνοια ήταν το κοντινό σουτ του Φρέντυ στο 62', το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Από το 70' και μετά η ομάδα μας οπισθοχώρησε και η Ομόνοια είχε νέα καλή ευκαιρία στο 71', με τον Κομπόγιο να ανακόπτει προ της γραμμής το σουτ του Αβραάμ.Τρία λεπτά αργότερα ο Κόβατς έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Ντα Σίλβα. Τελικά ο Μαρκάσα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με απευθείας κτύπημα φάουλ στο 85'. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήραν από 1 βαθμό.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δήλωσε:
"Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αφού ήμασταν πιο κοντά στη νίκη και δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος, την οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε, όμως και η Ομόνοια είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει νωρίτερα.
Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες μου και με την οργάνωση που είχαν και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια. Εύχομαι στην Ομόνοια ότι καλύτερο, γιατί είναι και φέτος μία πάρα πολύ καλή ομάδα".

ΑΡΗΣ:  Κόβατς, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Κλιμπλ, Ραντοσάβλιεβιτς, Θεοφάνους (54’Λόμπε), Λάζιτς, Κέρκεζ, Κρούιτς (90' Ιονέσκου), Βασιλείου (68’ Κομπόγιο), Σόσιν.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδη, Ντάβιντσον (68’Μαργκάσα), Καρυπίδη, Σάλατιτς, Εφραίμ, Ντα Σίλβα, Αβραάμ, Μπουθόν, Λεάντρο (46’Μακρίδης), Χριστοφή (83’Ρενχίφο), Φρέντι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιωάννου, Κέρκεζ - Καρυπίδης