Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

ΑΡΗΣ - Απόλλων : 1 - 1


Σε ένα βαρετό παιχνίδι που διεξήχθει χθες στο Τσίρειο ΑΡΗΣ και Απόλλων εξήλθαν ισόπαλοι 1 - 1.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε κάπως καλύτερα και προηγήθηκε με εντός περιοχής σουτ του Γκέλσον στο 8'. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Απόλλωνας ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε στην ισοφάριση με τον Νούνιες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Μόλις δύο καλά σουτ σημειώθηκαν στην επανάληψη και ανοίκαν και τα δύο στον ΑΡΗ, το ένα με τον Λόμπε και το άλλο με τον Κρούιτς.
Από πλευράς ΑΡΗ έδειξαν καλά στοιχεία οι Ιονέσκου (είχε και δοκάρι στο 5') και Κέρκεζ. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δοκίμασε στο Α' ημίχρονο να αγωνιστεί μόνο με τον Γκέλσον στην επίθεση, ενώ στο Β' μέρος έπαιξε με δύο κυνηγούς, τους Σόσιν και Γκονζάλες.

ΑΡΗΣ: Κόβατς (73’ Εν Τζεμά), Ιωάννου, Ιμπεριάλε (73’ Κλιμπλ), Κομπόγιο (73’ Βασίλιεβ), Βασιλείου (63’ Λόμπε), Κερκέζ, Κρούιτς, Λάζιτς (63’ Χαραλάμπους), Μάρκου (46’ Ράντοσαβλιεβιτς), Ιονέσκου (46’ Γκονζάλες), Γκέλσον (46’ Σόσιν).

Απόλλων: Σβαλόφσκι, Λόπες (46’ Θεοφίλου), Αμαράλ (69’ Σισσοκό), Σίκιμιτς (46’ Νεβά), Μερκής (69’ Σίκιμιτς), Σενέ (46’ Οσενί), Ερίθε (63’ Ντίας), Νορό (46’ Ματούσοβιτς), Σισσοκό (46’ Κόλαρ), Νούνιες (46’ Σταύρου), Κιρόφσκι (46’ Ντοσεβί).