Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΑΡΗΣ - Ομόνοια : 1 - 3


Ολοκληρώθηκε η φετινή πορεία της ομάδας μας στο κύπελλο.
Ο ΑΡΗΣ, παίζοντας καλά για 60' περίπου λεπτά, ηττήθηκε από την Ομόνοια με 1 - 3. Οι δύο προπονητές ξεκίνησαν χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού το 3 - 0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε πολλές ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα μας.
Ο ΑΡΗΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ με τον Θεοφάνους στο 18', ενώ έχασε και ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Η Ομόνοια είχε δοκάρι με τον Αλωνεύτη στο 45'.
Στην επανάληψη, ο ΑΡΗΣ και πάλι ξεκίνησε καλύτερα. Μάλιστα στο 61' έφτασε κοντά στο 2 - 0, αλλά ο Ντα Κόστα έκανε λάθος κοντρόλ την τελευταία στιγμή και το γκολ έκανε φτερά. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρενχίφο ισοφάρισε με ατομική ενέργεια. Το 1 - 2 έγινε στο 79' με σουτ του Σπούγιν εκτός περιοχής. Το τελικό 1 - 3 διαμόρφωσε ο Αλαμπί με κεφαλιά στο 85'.
Πλέον η προσοχή των παιχτών μας στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα την ερχόμενη Κυριακή στο Τσίρειο.


ΑΡΗΣ (Μιτόσεβιτς):
Στυλιανού, Ιμπεριάλε, Αριστείδου, Βασίλιεφ, Μάρκου, Ηλία, Καρδανάς (70΄ Τσιτούρης), Καρεκλάς, Ντα Κόστα, Θεοφάνους Α., Θεοφάνους Δ. (64΄ Πίτσιλλος).

Ομόνοια (Μπάγεβιτς): Γέβριτς, Σπούνγκιν, Αλαμπί, Αβραάμ, Καρυπίδης, Αγκουιάρ (46΄ Λούα Λούα), Κασέκε, Κύπρου (67΄ Εσπασαντίν), Αλωνεύτης, Ρενγκίφο, Χριστοφή (40΄ Μακρίδης).