Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΡΗΣ - Νέα Σαλαμίνα : 1 - 1


Συγκάτοικοι στην κορυφή παρέμειναν ΑΡΗΣ και Νέα Σαλαμίνα, μιας και η μεταξύ τους αναμέτρηση στο Τσίρειο δεν ανέδειξε νικητή.
Καλύτερος στο Α' ημίχρονο ήταν ο ΑΡΗΣ, του οποίου όμως οι επιθετικές προσπάθειες δεν τελεσφόρησαν. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδητήρια με το ισόπαλο 0 - 0.
Στην επανάληψη η ομάδα μας και πάλι ξεκίνησε καλύτερα. Αυτή τη φορά κατάφερε να πετύχει και γκολ, όταν στο 55' ο Πάολο Κόστα άνοιξε το σκορ. Δυστυχώς το προβάδισμα του ΑΡΗ δεν κράτησε για πολύ, μιας και ο Κρίστοφερ Ντίξον ισοφάρισε με κεφαλιά 7 λεπτά αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα μετά την ισοφάριση, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Έτσι το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι τέλους.
Παρά την ισοπαλία, ο ΑΡΗΣ ευνοήθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα Ομόνοια Αραδίππου - Αναγέννηση Δερύνειας. Η Δερύνεια επικράτησε με 1 - 3 και έτσι η διαφορά του ΑΡΗ από την τρίτη θέση αυξήθηκε στους 5 βαθμούς.

Ο Αγώνας σε αριθμούς…
-Τελικές Προσπάθειες: 8-3
-Αποκρούσεις: 0-3
-Κόρνερ: 1-6
-Κατοχή: 52% -48%
-Κερδισμένα φάουλ: 11-10

Σκόρερ: 55' Π. Κόστα / 62' Ντίξον

Κίτρινες:
Έκβιστ, Βασιλείου, Σόσιν / Λ. Λουκά (8η), Πέλιτς, Νικολάου(6η)

ΑΡΗΣ (Ν. Μιτόσεβιτς): Εντζεμά, Λόμπε, Ιωάννου, Ιμπεριάλε, Κομπόγιο, Έκβιστ, Σόσιν, Ντα Κόστα(71΄Ηλία), Πάολο Κόστα(84΄Ντιχέσελερ), Μάρκου, Βασιλείου

Νέα Σαλαμίνα (Σ.Κωνσταντινίδης): Μίλιτς, Νικολάου, Φωτίου, Παχόρ, Λ. Λουκά, Φιγκουερέδο (57' Ράνεμ), Μ. Λουκά, Βούνκ (64' Παναγή), Μοδέστου (79΄Τζόσουα), Πέλιτς, Ντίξον

-Στάδιο : «Τσίρειο»
Διαιτητής : Παναγή Μάριος
Α' Βοηθός Διαιτητής : Δημητριάδης Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής : Κυριάκου Αγγέλα