Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Εθνικός Άχνας - ΑΡΗΣ : 0 - 0


Ισόπαλος 0 - 0 έληξε ο φιλικός αγώνας που διεξήχθη στο Δασάκι, ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον ΑΡΗ.
Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και δοκίμασαν διάφορα συστήματα και τακτικές.
Ο τεχνικός του ΑΡΗ Μάριος Κωνσταντίνου άρχισε τον αγώνα κυρίως με αναπληρωματικούς και στο δεύτερο μέρος προέβη σε επτά αλλαγές. Αντιθέτως, ο Πανίκος Ορφανίδης του Εθνικού ξεκίνησε με τους βασικούς και στο τελευταίο δεκάλεπτο προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.
Εκτός αποστολής από πλευράς Εθνικού έμειναν οι Πογιατζής και Αλέκου, ενώ από τον ΑΡΗ έμειναν εκτός οι Αυγουστή και Μπαλάν.
Εκτός των άλλων, τις τελευταίες μέρες ο ΑΡΗΣ δοκιμάζει τον νεαρό Γάλλο (Αλγερινής καταγωγής) Faycal Nini. Ο Nini είναι 23 ετών, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και αγωνίστηκε κατά σειρά στις Montpellier, ASO Valence και Lille. Ο ποδοσφαιριστής αναμενόταν να έχει συμμετοχή και στο φιλικό με τον Εθνικό.

Ο Μάριος Κωνσταντίνου άρχισε τον αγώνα με την εξής ενδεκάδα: Μπάγια, Ιωάννου, Φιλίππου, Πινχέιρο, Θεοφάνους, Καρδανάς, Εμπέρλε, Ντούκιτς, Νούνιες, Μακένζι και Στογιάνοβιτς, ενώ στο β΄ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Όκτζιεν, Λόμπε, Μάρκες, Βασιλείου, Κουνενάκης, Φερέιρα και Μιχάλτσια.
Ο τεχνικός του Εθνικού Πανίκος Ορφανίδης, επέλεξε στο αρχικό σχήμα τους Νουρεντινόσκι, Τόρες, Σίκοφ, Σάντος, Λαρς, Έντσον, Κάσιο, Ντα Κόστα, Πέτροβιτς, Πιτσέλι και Κεμπάντζε, ενώ πέρασαν στον αγώνα ως αλλαγή οι Σίμοφ, Ονησιφόρου, Ηλία, Σιαμπούλ, Γιαννακού, Κοτσώνης και Μαρτσέλο.