Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Ανατροπές σε όλα τα μέτωπα...


Πρόεδρος μονάχα για 16 μέρες ήταν ο Χριστάκης Αθανασίου...
Χθες το βράδυ, σε συνεδρία που έγινε, ο Αθανασίου ανακοίνωσε την παραίτησή του. Τα υπόλοιπα 16 μέλη του Δ.Σ. μένουν στις θέσεις τους, προσωρινά τουλάχιστον, εκτός ίσως από τον Κυριάκο Χατζηκυριάκο.
Σήμερα το πρωί ο Χατζηκυριάκος έκανε μέσω ραδιοφώνου τις εξής δηλώσεις:
"Όντως έχει υποβάλει την παραίτησή του ο κύριος Αθανασίου και γι' αυτό, πλέον, πάμε για εκλογές και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κύριος Αθανασίου υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους και όχι για κάποιο άλλο λόγο. Δεν υπήρχαν διαφωνίες... Αποχωρεί για καθαρά δικούς του λόγους και δεν έχει να κάνει με την ομάδα. Σίγουρα η αποχώρηση ενός σημαντικού παράγοντα, όπως είναι ο κύριος Αθανασίου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα, κυρίως οικονομικό... Οπωσδήποτε θα αναλάβω πρωτοβουλία για να μην αφήσουμε το σωματείο έτσι. Αν, ωστόσο, δεν δεσμευτούν οι συνεργάτες μας να βοηθήσουν οικονομικά το σωματείο, εξέφρασα -ήδη- κι εγώ την επιθυμία να αποχωρήσω, μετά την αποχώρηση του κυρίου Αθανασίου. Ως εκ τούτου επηρεάζονται όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ποδοσφαιρική ομάδα και θα πρέπει να περιμένουμε την εκλογική συνέλευση της 17ης Μαΐου για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε..."

Αβέβαιο είναι και το μέλλον του προπονητή του ΑΡΗ, Άκη Αγιομαμίτη. Σήμερα το πρωί ο Αγιομαμίτης δήλωσε: "Είναι μία απρόσμενη εξέλιξη για τον ΑΡΗ, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Θα συνεχίσουμε με τις οδηγίες της προηγούμενης διοίκησης. Θα ψάχνουμε για παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει". Όσον αφορά την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας πρόσθεσε: "Η διοίκηση θέλει να μείνει; Όλα είναι αβέβαια. Αναμένουμε όλοι μας τις εξελίξεις μετά τις εκλογές". Πάντως φήμες ακούστηκαν ότι σε περίπτωση αποχώρησης του νυν προπονητή του ΑΡΗ, νέος προπονητής μπορεί να είναι ο Τάσος Κυριάκου.

Οι διοικούντες της ομάδας επιμένουν ότι ο προγραμματισμός και οι μεταγραφές θα συνεχιστούν κανονικά. Κάτι τέτοιο όμως δε συνέβη στην περίπτωση του Γάλλου τερματοφύλακα Εν' Τζεμά. Ως γνωστών ο Εν' Τζεμά αγωνίστηκε στον ΑΡΗ τη σεζόν 2007 - 2008 και σκόπευε να επιστρέψει φέτος. Επειδή όμως αρνήθηκε να αποσύρει την αγωγή που έκανε εναντίον του σωματείου για διεκδίκηση δεδουλευμένων (από την προηγούμενη παρουσία του στον ΑΡΗ), η μεταγραφή του ναυάγησε.

Πλέον όλα θα κριθούν εκ νέου στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαϊου.