Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Κρίνονται όλοι στη Γενική

Όλοι όσοι βρίσκονται στον ΑΡΗ θα κριθούν σε 10 μέρες στην έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Χατζηκυριάκος δήλωσε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικές εκπομπές:
"Τα πανηγύρια έχουν τελειώσει από την Κυριακή (05/04) μετά τον αγώνα με την Αγία Νάπα. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά που είχαμε στη Β’ κατηγορία, αλλά σημαντικό είναι το ότι είχαμε ευτυχές τέλος. Από δω και πέρα, θα ξεκαθαρίσουν πολλά, μετά τη έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση που θα συγκαλέσουμε σε δέκα μέρες.
Για το αν θα συνεχίσω στα διοικητικά του ΑΡΗ, θα φανεί στην Συνέλευση. Όσο για τον κ. Αθανασίου, μπορεί να βρίσκεται λίγο μακριά από τα διοικητικά όμως, πάντα ήταν κοντά στην ομάδα".
Πρώτα πρώτα θα αποφασιστούν τα διοικητικά στελέχη της ομάδας. Ως γνωστών ο κ. Αθανασίου απομακρύνθηκε φέτος από το διοικητικό τιμ, ενώ η παραμονή του κ. Χατζηκυριάκου, καθώς και η ενίσχυση με άλλους παράγοντες θα αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση.
Επίσης στη Συνέλευση θα κριθεί και η παραμονή του προπονητή της ομάδας Άκη Αγιομαμίτη, ως επίσης και αρκετών παικτών που βρίσκονταν στο φετινό ρόστερ του ΑΡΗ.