Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Τέλος ο Πάολο Κόστα

Έλαβε τέλος χθες το σίριαλ για τη μεταγραφή του Πάολο Κόστα. Τελικό ο Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει στην Ανόρθωση...
Κατά τα άλλα οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Παρ' όλο που ο Μίχαλτσα υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΡΗ μέχρι το 2010 πολλές ομάδες εποφθαλμιούν και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μετά τον Αποέλ πρόταση έκανε χθες και η Ομόνοια. Φυσικά και οι δύο προτάσεις απορρίφθηκαν. Το θέμα για τη μεταγραφή του Γκροζτανόβσκι από την Ομόνοια στον ΑΡΗ φαίνεται να ναυαγεί.
Επίσης το συμβόλαιο του Τόμας Κούχαρ διακόπηκε από την διοίκηση, καθώς είναι αδικαιολόγητος απών απο τις αρχές της εβδομάδας. Κάτι παρόμοιο ίσως συμβεί και με τον Μίχα Γκόλοπ, αφού ο παίχτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση του. Ο γιατρός του ΑΡΗ του συνέστησε θεραπευτική αγωγή με ενέσεις έτσι ώστε να μπορεί να αγωνίζεται, ενώ ο παίκτης υποστηρίζει ότι πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση. Αν ο Γκόλοπ δε συμφωνήσει με το γιατρό της ομάδας θα αποτελέσει παρελθόν.
Ακόμη ήρθαν χθες στην Κύπρο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ, οι Βούλγαροι Χρίστο Γιόβοφ και Ατάνας Μπορνοσούζοφ και αναμένονται οι μπλε τους κάρτες. Εντός της ημέρας αναμένεται και ο τρίτος υποψήφιος για ένταξη ποδοσφαιριστής, ο 21χρονος Καμερουνέζος μέσος Κάρλ Λομπ.