Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Αλκή - ΑΡΗΣ : 1 - 1

Με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από το Αμμόχωστος. Πάντως το παιχνίδι κρεμόταν από μια λεπτή κλωστή, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τα καλά τους διαστήματα στον αγώνα και θα μπορούσαν να φύγουν από το γήπεδο με τους 3 βαθμούς.
Η Αλκή ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και είχε περισσότερη κατοχή μπάλας. Στο 11' ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Κώστας Μάρκου ανέτρεψε τον Κλέιτον μέσα στη μικρή περιοχή και ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι. Ο Κλέιτον ευστόχησε από τα 11 βήματα και έγραψε το 1 - 0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στη συνέχεια η Αλκή προσπάθησε να πετύχει και άλλο γκολ, αλλά ο ΑΡΗΣ ισορρόπησε γύρω στο ημίωρο. Μάλιστα στο 34' ο Γιασεμάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μίχαλτσα. Δυστυχώς όμως ο αρχηγός του ΑΡΗ αστόχησε.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ πίεσε περισσότερε και τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64'. Ήταν ο Μοζάκου ο οποίος σέντραρε στη μικρή περιοχή και ο Γιασεμάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Μετά το γκολ ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ Μοζάκου έκανε απρεπή χειρονομία προς την κερκίδα της Αλκής και ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τυχερός στην... ατυχία του ο ΑΡΗΣ έκλεισε καλά τους χώρους στα μετόπισθεν και κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από την Αλκή. Έτσι το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Σκόρερ : 11΄ Κλέιτον πέναλτι, 64΄ Γιασεμάκης

Κόκκινη κάρτα : Μοζάκου (2η κίτρινη)

Αλκή (Κασσιανός): Χρυσοστόμου, Βον, Σοάρες, Κλέιτον, Ιορντάκε, Ρούγκα, Κάρλος, Ναντίνιο, Σαΐνιο, Ντα Σίλβα, Γκαρσία

Άρης (Στοϊκίτσα): Τράπαλικ, Πάρπας, Βόρελ, Σέπερ, Μάρκου, Μοζάκου, Στέρε, Πεγκλής, Ντίνιτσα, Μιχάλτσια, Γιασεμάκης