Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

ΑΡΗΣ - Αλκή : 2 - 5

Εφιάλτης. Μόνο ως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο χθεσινός αγώνας για την ομάδα μας. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι ο ΑΡΗΣ θα έπαιρνε το πρώτο του τρίποντο συνετρίβη από την Αλκή στην έδρα του, απόρια των λαθών των παιχτών του και της δαιτησίας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ είχε μια φλύαρη υπεροχή και προσπάθησε 2 φορές να σκοράρει με Μιχάλτσια και Στέρε. Στη συνέχεια η ομάδα μας ζήτησε καθαρό πέναλτι όταν το σκορ ήταν ακόμη 0 - 0, αλλά ο κ. Τράττος έκλεισε τα μάτια. Η Αλκή σκόραρε στο 31' με τον Κλέιτον, εκμεταλλευόμενη την πρώτη της μόλις ευκαιρία στο παιχνίδι. Το 0 - 2 ήρθε 9 λεπτά αργότερα και πάλι με τον Κλέιτον. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μπήκε πιο επιθετικά και έχασε ευκαιρίες. Στο 46' ο κ. Τράττος δεν σφύριξε ακόμη ένα πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ και στο αμέσος επόμενο λεπτό έγινε το 0 - 3 με τον Κάρλος. 4 λεπτά αργότερα ο διαιτητής αποφάσισε επιτέλους ότι μπορεί να δίνει πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ. Σε χέρι παίχτη της Αλκής ο κ. Τράττος σφύριξε την εσχάτη των ποινών και ο Μιχάλτσα ευστόχησε μειώνοντας σε 1 - 3. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι Σοάρες στο 61' και Ελπίδιο στο 79' έκαναν το 1 - 4 και 1- 5 αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις ο Μίχαλτσα μείωσε με όμορφο γκολ σε 2- 5, αλλά χωρίς αντίκρισμα αφού όλα πλέον είχαν κριθεί.
Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν διαπληκτισμοί ανάμεσα στους προέδρους τον 2 ομάδων κ. Χριστάκη Αθανασίου και κ. Μίμη Φαντούση.

Σκόρερ : 51΄ (πέναλτι), 90΄ Μιχάλτσια – 31΄, 40΄ Κλέιτον, 47΄ Κάρλος, 61΄ Σοάρες, 79΄ Ελπίδιο
ΑΡΗΣ: Ν΄ Τζεμά, Γκόλοπ, Βασιλείου, Βόρελ, Αντωνίου, Κούχαρ(45΄ Γιασεμάκης), Πουμά(46΄ Πεγκλής), Ντίνιτσα, Μιχάλτσια, Στέρε, Κόστα.
ΑΛΚΗ: Βέζερ, Κάρλος, Αρσελίνιο, Σουάρες, Λιμπεράτο, Κλέιτον, Ντα Σίλβα, Ιορτάκε, Ρόγκα, Καντιάγκα, Βον.