Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Εθνικός Άχνας - ΑΡΗΣ : 2 - 0

Συνέχεια στις ήττες για την ομάδα μας, συνέχεια και στην απογοήτευση όλων όσων αγαπούν και νοιάζονται αυτό το σωματείο. Τουλάχιστον αυτή τη φορά οι παίχτες μας προσπάθησαν.

Και οι 2 ομάδες μπήκαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα στο γήπεδο με σκοπό να πάρουν τους 3 βαθμούς, γι΄αυτό και παίχτηκε ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο. Καμιά από τις 2 ομάδες δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της και το ημίχρονο έληξε με το ισόπαλο 0 - 0. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του ΑΡΗ σημειώθηκε στο 10', με τον Γιασεμάκη να μην μπορεί να στήλει την μπάλα με κεφαλιά στα δίκτυα, μετά από σέντρα του Πάουλο Κόστα. Ο Εθνικός έχασε κι' αυτός μια κλασική ευκαιρία με τον Εγκωμίτη να πλασάρει και να στέλνει την μπάλα έξω.

Ο ρυθμός του αγώνα συνέχισε να είναι γρήγορος και επιθετικός και στην επανάληψη. Ο Εθνικός ήταν αυτός που τελικά άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χρήστου Σιαηλή. Ο Χενκ Χάουρτ προσπάθησε να παίξει πιο επιθετικά για να ισοφαρίσει, αλλά η άμυνα μας άνοιξε και ο Εθνικός έκανε το 2 - 0 στο 77' με τον Στεπάνοβιτς. Το δεύτερο γκολ των μπλε ακολούθησε η απίστευτη καθίζηση του ΑΡΗ. Οι παίχτες απογοητεύτηκαν και έφυγαν για τρίτη φορά σε ισάριθμους αγώνες ηττημένοι από το γήπεδο.

Κίτρινες: Πασιαλής - Αντωνίου, Γκόλοπ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Εθνικός: Αλβάρες, Μπλάνκο, Σιαηλής, Κοτσώνης, Ζόραν Στεπάνοβιτς, Λαρς, Βούκεγια, Χρήστος Πογιατζής, Πασιαλής, Κεμπάτζε, Εγκωμίτης

ΑΡΗΣ: Ν' Ντζεμά, Γκόλοπ, Σιέπερ, Αντωνίου, Βόρελ, Άντριαν Μίχαλτσα, Βασιλείου, Γιασεμάκης, Κούχαρ, Μοζάκου, Πάουλο Κόστα