Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κομβικό το ματς της Κυριακής

Ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας ντέρμπι δίνει ο ΑΡΗΣ την ερχόμενη Κυριακή.
Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Οθέλλο Αθηαίνου. Ο Οθέλλος έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και αποδυκνείεται σκληρό καρύδι στην έδρα του, έχοντας μόλις μία ήττα. Παρ' όλα αυτά η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόνο ένας βαθμός. Έτσι με ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή ο ΑΡΗΣ μπορεί να ξεπεράσει τον Οθέλλο στη βαθμολογία.
Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της για το ντέρμπι με μοναδικό απόντα, λόγω καρτών, τον Βασίλιεφ. Αντιθέτως, επέστρεψαν οι Θεοφάνους και Χαραλάμπους.
Η διοίκηση του ΑΡΗ προτείθεται να δρομολογήσει δύο λεοφωρείο για τη μεταφορά των οπαδών μας στην Αθηαίνου την Κυριακή. Για πληροφορίες μπορείται να αποταθείται στο 99-490100.
Σε μια άλλη εξέλιξη, η ομάδα μας θα μάθει τον αντίπαλό της για τη φάση των 16 του Κυπέλλου σε μία ακριβώς εβδομάδα, στις 25 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 10 π.μ.
Τέλος, ανακοινώθηκε ότι ο γνωστός καρναβαλίστικος χορός του ΑΡΗ θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου στο ξενοδοχείο "Μιραμάρε". Σκοπός είναι τόσο η διασκέδαση, όσο και η οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Η είσοδος είναι 50 ευρώ το άτομο μαζί με απεριόριστο φαγητό και ποτό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στην διοίκηση της ομάδας.