Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οθέλλος Αθηαίνου - ΑΡΗΣ : 1 - 1

Στο ισόπαλο 1 - 1 έμεινε η ομάδα μας με τον Οθέλλο Αθηαίνου. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την αηδιαστική και προκλητική διαιτησία.
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο ΑΡΗΣ το παιχνίδι, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' με γκολ του Καστάνα. Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε στο 24' να ισοφαρίσει με γκολ του Κομπόγιο, μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στο 35' ο διαιτητής του αγώνα Ηρακλέους Ηρακλής απέβαλε τον Ιμπεριάλε με απευθείας κόκκινη, σε μια φάση που βρωμάει από παντού. Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής του Οθέλλου έπεσε μόνος του μπροστά στον Α' Βοηθό Διαιτητή Χαραλάμπους Χαράλαμπο και σφάδαζε κρατώντας την κοιλιά του, λες και τον πυροβόλησαν. Τότε ο διαιτητής απέβαλε τον Ιμπεριάλε, ο οποίος είχε γύρω στο ένα μέτρο απόσταση από τη φάση αυτή και χωρίς ο Α' Βοηθός, που είχε δει ξεκάθαρα τι πραγματικά συνέβει, να προσπαθήσει να αλλάξει την απόφαση αυτή.
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ έμεινε στην τέταρτη θέση με 35 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον τρίτο Οθέλλο και τρεις λιγότερους από την πρώτη Σαλαμίνα.

Στάδιο :
«Οθέλλος Αθηαίνου»
Διαιτητής :
Ηρακλέους Ηράκλης
Α' Βοηθός Διαιτητής :
Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β' Βοηθός Διαιτητής :
Κυριάκου Αγγέλα