Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΗΣ - Χαλκάνορας : 2 - 0


Την πρώτη του νίκη για το 2011 στο θεσμό του πρωταθλήματος πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων είναι μόνος πρώτος!
Ο ΑΡΗΣ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη.
Με το καλημέρα η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με δράστη (ποιον άλλον;) το Σόσιν. Ο Πολωνός στράικερ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα μόλις στο 7'. Το 1 - 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του Α' ημιχρόνου, παρ' όλο που ο ΑΡΗΣ είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 31' έγινε η μπαλιά στην περιοχή του Χαλκάνορα, ο Μάρκου έπιασε το σουτ εν κινήσει, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μάρκου να κάνει τη μπαλιά, αλλά η κεφαλιά του Σόσιν από το σημείο που ευστόχησε προηγουμένως πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κόκκινου.
Στην επανάληψη ο ΑΡΗΣ συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα. Παρ' όλα αυτά, ο Χαλκάνορας λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 64', όταν ο Εν Τζεμά ανέτρεψε τον Πιττάκα και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πυτταράς, αλλά ο Γάλλος πορτιέρο έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε. Στο 82' ο ΑΡΗΣ έχασε νέα ευκαιρία μετά από μελέ στην περιοχή του Χαλκάνορα. Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Κομπόγιο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αντίπαλων αμυντικών και με κεφαλιά έγραψε εύκολα και άνετα το 2 - 0. Λίγο αργότερα ο Λόμπε προσπάθησε για το 3 - 0, αλλά ο Φιλίππου έπεσε στα πόδια του και έδιωξε τη μπάλα.

Στάδιο : Τσίρειο
Διαιτητής : Ηρακλέους Ηράκλης
Α' Βοηθός Διαιτητής : Καλησπέρα Νίκος
Β' Βοηθός Διαιτητής : Γεωργίου Χαράλαμπος

Σημείωση: Κάνω μια προσπάθεια να ξαναλειτουργήσω το site. Ελπίζω να τα καταφέρω.