Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΡΗΣ - Α.Ε.Λ. : 0 - 0


Ολοκλήρωσε αυτό που είχε αρχίσει πριν από δύο εβδομάδες η ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, κόντρα στην Α.Ε.Λ. Αυτό που έμοιαζε για πολλούς αδύνατο, το κατάφερε σήμερα ο ΑΡΗΣ, δείχνοντας σε όλους πως όταν θέλει μπορεί να πετύχει μεγάλα πράγματα.
Ο ΑΡΗΣ κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα και σε συνδυασμό με το 0 - 1 του πρώτου αγώνα βρίσκεται στους 8 του κυπέλλου.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Α.Ε.Λ. εκμεταλλεύτηκε την πολύ κακή λειτουργία της ομάδας μας στο χώρο του κέντρου και είχε την εδαφική υπεροχή. Παρ' όλα αυτά, οι γαλαζοκίτρινοι δεν κατάφεραν να γίνουν επικίνδυνοι, παρά μόνο σε δύο περιπτώσεις. Στο 35' το σουτ του Πάρπα από τη μικρή περιοχή χτύπησε στα πόδια των αμυνομένων και στο αμέσως επόμενο λεπτό το σουτ του Ρόκε από πλάγια έφυγε ψηλά άουτ. Ο ΑΡΗΣ είχε τη δική του ευκαιρία στο 18' μετά από κεφαλιά του εξαιρετικού σήμερα Κομπόγιο.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την μοναδική καλή ευκαιρία της Α.Ε.Λ. Ο Ρόκε σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από σέντρα του Κουρτσόπουλου. Απ' εκεί κι έπειτα ο ΑΡΗΣ συνέχισε να μην μπορεί να κερδίσει τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, αλλά αμύνθηκε με σχετική άνεση. Μοναδικό σημαντικό γεγονός στην επανάληψη ήταν η αποβολή του Θεοφάνους με δεύτερη κίτρινη στο 75', αλλά ούτε αυτό μπόρεσε να σταματήσει τους ψυχομένους ποδοσφαιριστές μας. Η λήξη του αγώνα βρήκε τους παίκτες, το προπονητική τιμ, τη διοίκηση και τον κόσμο του ΑΡΗ να πανηγυρίζει την μεγάλη πρόκριση.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βασίλιεφ, Χαραλάμπους – Μάρκες, Ρόκε.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Θεοφάνους (76΄ δεύτερη κίτρινη).

Α.Ε.Λ. (Στοϊκίτσα): Μάλαρτζ, Μάρκες, Κουτσόπουλος, Κακογιάννης, Πάρπας, Κέρκεζ, Νικολάου (81΄ Βάργκας), Ρόκε, Φρέντι, Ζε Βιτόρ (71΄ Σίλας), Ράσιακ (58΄ Γκονζάλες).

Αναπληρωματικοί: Καϊρίνος, Τζούνιορ, Ζόνεφελντ, Γαρπόζης.

ΑΡΗΣ (Μιτόσεβιτς): Στυλιανού, Ιωάννου (48΄ Αριστείδου), Βασίλιεφ, Ντινίς, Ιμπεριάλε, Θεοφάνους, Χαραλάμπους, Βασιλείου (81΄ Καρεκλάς), Πάουλο Κόστα (61΄ Μάρκου), Σόσιν, Ντεχέσελερ.

Αναπληρωματικοί: Εν Τζεμά, Ένκβιστ, Ηλία, Ντα Κόστα.