Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Στα πράσινα ο Σόσιν, ξεκίνησε η προετοιμασία!


Μια πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα μας, αποκτώντας τον 33χρονο Πολωνό επιθετικό Λούκας Σόσιν. Ο Σόσιν είναι γνωστός στην Κύπρο από την πρόσφατη θητεία του σε Απόλλωνα και Ανόρθωση και αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στον τομέα του σκοραρίσματος. Παράλληλα, αποδεσμεύτηκε ο Τσέχος επιθετικός Γίρι Μάσεκ, λόγω των συχνών τραυματισμών που τον ταλαιπωρούν.
Η αποστολή του ΑΡΗ έχει ήδη μεταβεί στην Αυστρία και ξεκίνησε την προετοιμασία της στο προπονητικό κέντρο Ιριμεντάλ, όπου θα βρίσκεται μέχρι και της 10 Αυγούστου. Στην Αυστρία βρίσκεται και ο Λούκας Σόσιν, ο οποίος προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ταυτόχρονα, στην αποστολή της ομάδας προστέθηκε και ο 21χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός Γιόριτ Ντ’ Χάεσελερ.
Κατά την παραμονή του στην Αυστρία ο ΑΡΗΣ θα δώσει 4 φιλικά παιχνίδια. Στις 2 Αυγούστου με τον Ερμή Αραδίππου και στις 9/8 με ομάδα Β΄Κατηγορίας της Αυστρίας. Το τρίτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί στις 6/8, ωστόσο δεν έχει καθοριστεί ακόμη αντίπαλος, όπως επίσης και στο τελευταίο φιλικό πριν αναχωρήσει η ομάδα για Κύπρο.