Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Στο ίδιο μοτίβο για Στογιάνοβιτς


Διάφορες ιστοσελίδες του εξωτερικού, όπως η www.soccerassociation.com, ανέφεραν ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΑΡΗ Σάσα Στογιάνοβιτς έχει εγγραφεί στο ρόστερ της Χάποελ Χάιφα.
Ερωτηθείς για το αν ο Στογιάνοβιτς θα πάρει μεταγραφή για την Ισραηλίτικη ομάδα, ο πρόεδρος του ΑΡΗ Κυριάκος Χατζηκυριάκος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος που κινείται όταν τον ρωτούν για το αν ο Σέρβος ποδοσφαιριστής θα πάει σε άλλη ομάδα δηλώνοντας:
"Με τον Στογιάνοβιτς έχουμε υπογράψει από πέρσι συμβόλαιο για δύο χρόνια. Για να πάει οπουδήποτε ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται την συγκατάθεση μας. Δεν έχουμε πάρει ούτε επίσημα, μα ούτε ανεπίσημα κανένα έγγραφο είτε από τον ίδιο είτε από καμία ομάδα που ενδιαφέρεται. Τα πράγματα είναι πολύ απλά… εμείς θεωρούμε ότι ποδοσφαιριστής είναι δικός μας".
Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά νέα του ΑΡΗ, το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί με την απόκτηση του Βραζιλιάνου με πορτογαλλικό διαβατήριο επιθετικού Νταβίντ Ντα Κόστα για 1+1 χρόνια. Πλέον ο Τάσος Κυριάκου έχει στη διάθεσή του 25 παίκτες και την ερχόμενη Τετάρτη θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.