Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ξαφνικό πρόβλημα με Μιχάλτσα


Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Αντριάν Μιχάλτσα. Ο Ρουμάνος επιθετικός, ενώ έχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ, μετέβει στη Ρουμανία και προπονήθηκε με την Άστρα, την ομάδα του Μιχάι Στοϊκίτσα. Ο πρόεδρος του ΑΡΗ Κυριάκος Χατζηκυριάκος έχει θορυβηθεί έντονα από τη συμπεριφορά αυτή του Μιχάλτσα και δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sports1 ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της Άστρα. Συγκεκριμένα ο Χατζηκυριάκος δήλωσε τα εξής:

«Ο Αντριάν Μίχαλτσα έχει υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια. Μέχρις στιγμής είχα την εντύπωση ότι είναι ένας επαγγελματίας και πραγματικά με εκπλήσσει αυτή η αντιεπαγγελματικότητα, καθώς εγώ μόνο έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω. Η μόνη περίπτωση που υπάρχει για να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής είναι να έχει οικονομικά ανταλλάγματα το σωματείο. Αν νομίζουν κάποιοι ότι όποια ώρα θέλουν φεύγει και ότι ώρα θέλει μένει ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής που έχει συμβόλαιο μαζί μας να το βγάλει από το μυαλό του. Εγώ είμαι πολύ εντάξει με όλους τους ποδοσφαιριστές και ζητώ και έχω την απαίτηση να έχω την ίδια αντιμετώπιση. Εγώ θα κινηθώ νομικά εναντίων της Ρουμάνικης ομάδας, διότι δεν έχει κανένα δικαίωμα χωρίς άδεια να προπονεί τον ποδοσφαιριστή. Δεν γίνεται ο Μιχάλτσα να λέει ότι προέκυψαν κάποιοι οικογενειακοί λόγοι και θέλει να μείνει στην Ρουμανία. Τελικά οι λόγοι δεν είναι αληθείς, αφού από ότι φαίνεται τράπηκε από άλλο προπονητή να πει ψέματα. Η οικογένεια ήταν απλά μια πρόφαση για να μείνει ελεύθερος.»

Όσον αφορά τα άλλα θέματα της ομάδας, σε περίπου δέκα μέρες οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν να περνούν από εργομετρικά τέστ. Στις 14 Ιουλίου ξεκινά επίσημα η προετοιμασία και πριν φύγει στις (27 Ιουλίου - 10 Αυγούστου) για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία έχει προγραμματιστή φιλικό με την ΑΕΛ για τις 27 Ιουλίου. Για το συγκεκριμένο φιλικό ωστόσο ακόμη να ξεκαθαρίσει αν θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο καθώς σημαντικός παράγοντας για να πραγματοποιηθεί εκεί είναι αν ο Απόλλωνας στο Ευρωπαϊκό του αγώνα δεν κληρωθεί να αγωνιστεί στην Κύπρο στο πρώτο παιχνίδι.
Τέλος, η προγραμματισμένη συναυλία του Σάκη Ρουβά για τα 80χρονα του ΑΡΗ θα γίνει στις 23 Ιουλίου στο Σπύρος Κυπριανού και όχι στην επίχωση Γερμασόγειας, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η τιμή του εισητηρίου ανέρχεται στα 30 ευρώ το άτομο.