Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Μένουν δύο κενά

Ακόμα δύο κινήσεις απέμειναν στον ΑΡΗ για να κλείσει το ρόστερ της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα επιθετικό και ένα αριστερό χαφ, καθώς σ' αυτή τη θέση απέμεινε μόνο ο Βασιλείου.
Όσον αφορά τον επιθετικό εξετάζονται δύο περιπτώσεις. Ο μεν πρώτος αγωνίζεται στην Β' εθνική της Ελλάδας και ο δεύτερος στην Α' κατηγορία της Ρουμανίας.
Αν ο επιθετικός που θα αποκτηθεί είναι ξένος αναγκαστηκά η διοίκηση θα κινηθεί για Κύπριο ή ξένο κάτω από 22 χρονών στη θέση του αριστερού χαφ.
Υπενθυμίζουμε μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ένκβιστ, Ζοάο Πάολο, Κομπόγιο, Κλελέ, Ντάβιτ Οπάρα, Χρίστο Χαραλάμπους Πίτσιλλο και τους δύο Ελλαδίτες Αυλωνίτη και Βελένη. Οι ξένοι από την περσινή περίοδο παρέμειναν οι Λόμπε, Μιχάλτσια, Έντζεμα και Βασίλιεβ που εγγράφετε στον κατάλογο Β΄ ελέω του ότι είναι κάτω των 22χρόνων.
Εν κατά κλειδί αναφέρουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τις 14 Ιουλίου, ενώ το βασικό προετοιμασίας θα γίνει ενδεχομένως στην Αυστρία από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 10 Αυγούστου. Στην εκεί του παρουσία ο Άρης θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, εκ των οποίων το ένα θα είναι με τον Ερμή Αραδίππου καθώς συμπτωματικά την ίδια χρονική περίοδο θα βρίσκεται σε κοντινό αθλητικό κέντρο.