Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Θα γίνει αδελφοποίηση με Ο.Σ.Φ.Π.

Ο ΑΡΗΣ Λεμεσού, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Κυριάκου Χατζηκυριάκου, θα συνάψει τον ερχόμενο μήνα συμφωνία συνεργασίας και αδελφοποίησης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Την είδηση έβγαλε πρώτο το ελληνικό αθλητικό site Sportnet. Ακολουθεί η συνέντευξη του Χατζηκυριάκου στο Sportnet:

Πρόεδρε, οι πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με την ομάδα σας για συνεργασία σε όλους τους τομείς...

«Δεν έχουμε ακόμη οριστικοποιήσει την συμφωνία μας. Εχουμε συζητήσει σε πολλούς τομείς και πιστεύω ότι τον ερχόμενο μήνα θα δώσουμε τα χέρια».

Αντικειμενικά τι έχουν να κερδίσουν οι δύο ομάδες από αυτή την συμφωνία;

«Ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει ότι σε περίπτωση που υπάρχει ένας παίκτης που τον ενδιαφέρει θα τον αποκτήσει. Και στην συνέχεια μπορεί να τον πουλήσει και βγάλει αρκετά χρήματα. Ο Αρης αυτή την στιγμή έχει 300 παιδιά στις ακαδημίες του και παίζει στην πρώτη κατηγορία. Οσο για εμάς έχουμε να κερδίσουμε πολλά. Για παράδειγμα αν ο Ολυμπιακός έχει κάποιον παίκτη που δεν τον υπολογίζει και είναι εκτός δεκαοχτάδας ή έναν νέο ποδοσφαιριστή που θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, τότε θα έρχεται στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι είναι διπλό το όφελος από αυτή την συμφωνία».

Επαιξε ρόλο ο Τιμούρ Κετσπάγια;

«Οχι ήταν σε άλλη πόλη και την κίνηση την έκανα πολύ πριν αναλάβει την ομάδα. Βέβαια όταν τον ρώτησαν είπε τα καλύτερα για την ομάδα μας που είναι φιλήσυχη και δεν έχει κόντρες με κανένα σωματείο».

Εχει έρθει κάποιος από τον Ολυμπιακό στην Κύπρο;

«Ναι έχει έρθει. Εχουμε κάνει μία πρώτη επαφή και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η συμφωνία».

Δηλαδή μπορούμε να μιλάμε για «αδελφικό σωματείο»;

«Ναι! Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα μπορούμε να το πούμε κι αυτό!»