Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΡΗΣ - Χαλκάνορας : 6 - 1

Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε το χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος για τον ΑΡΗ. Η ομάδα μας φιλοδώρησε με 6 γκολ το Χαλκάνορα Ιδαλίου μέσα στην έδρα της.
Το 1 - 0 έγινε στο 20' όταν μετά από σέντρα στην περιοχή του Χαλκάνορα ο Φιλίππου έπιασε εξαιρετικό γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 2 - 0 ήρθε στο 26' μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μακένζι. Το 3 - 0, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, έγινε στο 28' όταν ο τερματοφύλακας του Χαλκάνορα έκανε τραγικό λάθος πασάροντας στον επιθετικό του ΑΡΗ Ντούκιτς, ο οποίος άφησε την μπάλα στον Ερνάντες που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δίκτυα των φιλοξενούμενων.
Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο απ' εκεί που τελείωσε το πρώτο. Ο Ερνάντες σκόραρε ξανά, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι, στο 47'. Το 5 - 0 έγινε στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο Κώστας Μάρκου με υπέροχη ενέργεια πέρασε 3 αμυντικούς του Χαλκάνορα και πάσαρε στον Ντούκιτς, που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Το τελευταίο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 60' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το γκολ της τιμής για το Χαλκάνορα πέτυχε ο Αλβάρεζ στο 61'.

ΑΡΗΣ - Χαλκάνορας 6 - 1
20΄ Φιλίππου, 26΄ Μακένζι, 28΄ 47΄ (Π) Ερνάντες, 49΄ 60΄ Ντούκιτς / 61΄ Αλβάρεζ